Actualitate

Senator iesean, surprins in ipostaze incendiare la malul marii – FOTO

Publicat: 29 mart. 2015
1

Ziua de ieri a marcat un moment important pentru senatorul iesean Mihaela Popa. Mai exact, membrul PNL a sarbatorit ieri 34 de ani de cand l-a cunoscut pe cel care avea sa-i devina sot. Ziua de 28 martie 1981 este marcata cu o fotografie de colectie, in care senatorul apare alaturi de actualul partener de viata. Dupa cum a scris si pe pagina personala de Facebook, intalnirea dintre cei doi „A fost dragoste la prima vedere”.
Comentarii
  • Nu fac niciun fel de politica, decit cea a bunului simt. Numai ca, voi sunteti „idiots”..ce ipostaza incendiara ?? este o poza de foarte mult bun simt, jigodiilor…..

  • Altă bazaconie! Incendiară ar fi fost, poza, dacă ar fi fost făcută în fața Mitropoliei, eventual iarna. Pe malul mării, vara, când toată lumea este în costul de baie/plajă, cu excepția nudistilor, incendiară ar fi o poză la costum, „la patru ace”. Domnișoara din poză nu era senator atunci, iar poze în astfel de ipostaze au toți cei care au fost vreodată la mare, mai puțin, evident, șocatul de la bzi, plesnitor de titluri aiuritoare.

Adauga un comentariu