Actualitate

Semnele de circulatie de la Kaufland Pacurari creeaza haos in trafic – GALERIE FOTO

Publicat: 05 oct. 2016

Parcarea de la Kaufland Pacurari creeaza probleme soferilor ieseni, in special celor care nu sunt familiarizati cu zona. Autoritatile ridica din umeri si plaseaza problema de la o institutie la alta.

Astfel se face ca, in acelasi timp, intalnim doua semne opuse de circulatie care starnesc confuzia soferilor. Mai exact, un indicator rutier amplasat inaintea intrarii in intersectie, care obliga conducatorul auto sa vireze la dreapta si un marcaj amplasat pe carosabil care permite virarea la stanga. In timp ce reprezentantii supermarketului Kaufland spun ca respecta legea, oamenii legii spun ca nu pot interveni, deoarece proprietatea este privata si ii sfatuiesc pe conducatorii auto sa respecte indicatorul rutier care ii obliga sa vireze la dreapta. Conform normelor legislative, participantii la trafic trebuie sa respecte regulile de circulatie, semnalele, indicatiile si dispozitiile politistului rutier, precum si semnificatia diferitelor tipuri de mijloace de semnalizare rutiera.

Reporterii BUNA ZIUA IASI au luat legatura cu reprezentantii supermarketului care au declarat ca in cadrul societatilor Kaufland este respectata circulatia conform legii, iar scoaterea marcajului stradal nu tine de competenta lor. Acestia au precizat ca in cel mai scurt timp vor lua masuri in vederea rezolvarii acestei probleme.
Comentarii
Adauga un comentariu