Magazin

Semnele care iti arata ca relatia ta este in pericol

Publicat: 10 aug. 2013
1

Ti-e teama ca legatura dintre tine si iubitul tau sa nu se rupa? Atunci tine cont de cele mai importante semne care-ti arata ca relatia ta nu merge tocmai bine

O despartire este inevitabila daca intre voi lucrurile au cam luat-o razna si nu puteti intra pe fagasul normal. Desi fiecare relatie este unica in felul ei, iar partenerii nu au niciodata acelasi temperament, totusi elementele daunatoare convietuirii in doi sunt mereu aceleasi.

Multe cupluri nu pot identifica semnalele care duc la destramarea unei relatii, insa noi iti supunem atentiei cele cinci semne care indica faptul ca o relatie este in impas. Analizeaza-le cu atentie si vezi daca te regasesti in aceste descrieri:

1.    Nu va mai povestiti lucruri simple unul altuia
Cu mult timp inainte ca un cuplu sa realizeze ca relatia lor are probleme, comunicarea dintre ei se schimba, iar in unele cazuri devine chiar inexistenta. Nu va mai uitati la aceleasi filme, nu va mai plac aceleasi carti, nu va mai povestiti mici intamplari din viata de zi cu zi, care odinioara va amuzau. Daca observi ca tu sau partenerul tau acordati mai multa atentia unui amic sau unei colege decat unul altuia, fii pe faza, pentru ca ceva nu merge bine deloc.

2.    Nu mai faceti sex
Intimitatea dintre doua persoane face deosebirea dintre un cuplu si doi amici. Colegii de camera si partenerii de afaceri nu au parte de aceasta intimidate, caci intre ei exista o relatie de alta natura. Insa cand iubitii inceteaza sa mai faca sex, e clar ca relatia lor s-a transformat in alta decat una de iubire. Viata sexuala este un barometru relevant al sanatatii relatiei voastre.

3.    Va mintiti si va ascundeti lucruri unul fata de celalalt
Sinceritatea dintre doi parteneri reprezinta forma cea mai fina a intimitatii. Cand intimitatea nu-si mai are locul intr-o relatie, prima care dispare este sinceritatea. Cand unul dintre parteneri incepe sa ascunda lucruri sau intamplari fata de celalalt, indiferent de importanta lor, acesta ridica primul zid intre ei doi. Cu atat mai mult cu cat se simt indreptatiti sa faca acest lucru. Mare atenie,in acest caz  problemele dintre voi incep sa ia proportii uriase!

4.    Nu va mai atingeti
Fiecare cuplu are propriile momente cand se ating in public. Fie se tin de mana, fie se iau in brate, fie isi pun unul altuia mainile pe fata sau pe umar. Cand insa dispar si aceste minime dovezi de iubire si de acceptare a celuilalt, partenerii pierd definitiv conexiunea care ii defineste pe acestia ca si cuplu.

5.    Iti pui copiii pe primul plan si uiti de partener
Desi contravine intelepciunii din popor, faci o mare greseala daca locul iubitului tau este detronat de copii, punandu-i pe acestia pe primul loc. Energia se duce acolo unde iti concentrezi atentia, astfel incat daca cei mici iti vor manca toata energia, viata ta de cuplu va muri. Copiii nu trebuie sa fie centrul universului tau, ci sa aiba un rol stabil in relatia puternica dintre mama si tata, asa incat cel mai bun lucru pe care il poti face pentru copiii tai este sa ai grija de relatia ta.

Sursa: perfecte.ro
Adauga un comentariu