Sport

Selectionerul Elvetiei, in extaz dupa meciul cu Romania: Sper ca intr-o zi sa fiti la fel de fericiti cum sunt eu acum!

Publicat: 15 iun. 2016
1

Antrenorul echipei nationale a Elvetiei, Vladimir Petkovici, a afirmat ca este „super incantat” dupa remiza cu Romania, din grupa A a EURO 2016.

„Sper ca intr-o zi sa fiti la fel de fericiti cum sunt eu acum! Am inceput bine, am jucat bine de tot! Remiza este un rezultat bun pentru noi. Am avut ocazii, dar trebuie sa fim mai eficienti. Cu Franta va fi si mai bine, e destul de simplu”, a spus Petkovici la conferinta de presa.

El s-a aratat insa nemultumit de penaltiul acordat Romaniei. „Daca s-ar da fault mereu la astfel de faze, ar trebui sa se fluiere mereu”, a comentat Petkovici.

Echipa nationala a Romaniei a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Elvetia, intr-un meci din Grupa A de la EURO 2016.

Tricolorii au deschis scorul, dar au avut o prestatie fricoasa, iar elvetienii au dominat in mare masura partida. Dupa acest meci ramanem cu sanse de calificare cel mai probabil de pe locul 3 si cu impresia ca ne-a fost frica sa jucam fotbal, mai ales ca jucatorii de creatie precum Stanciu si Sanmartean nu au prins niciun minut.

Dupa doua etape, Elvetia are 4 puncte, in timp ce Romania are un singur punct. De la ora 22:00 in aceasta grupa se va disputa meciul Franta – Albania.
Adauga un comentariu