Eveniment-Social

Seful CJ Iasi vrea sa elimine birocratia din institutie

Publicat: 17 aug. 2016
1

Sefii administratiei judetene vor initia un proiect prin care cei care solicita autorizatii de constructie de la Consiliul Judetean sa-si poata ridica documentele mult mai repede. Initiativa presedintelui Consiliului Judetean, social democratul Maricel Popa, este valabila insa pentru cei din afara judetului Iasi, care pot crea locuri de munca prin proiectele pe care le implementeaza. Maricel Popa vrea in acest fel sa elimine birocratia, astfel incat oamenii care solicita documentele respective sa nu mai fie nevoiti sa astepte cu zilele eliberarea acestora.

„Oferta este valabila doar pentru cei din afara judetului si care garanteaza ca vor crea noi locuri de munca. Initiativa presedintelui Consiliului Judetean Iasi vine ca urmare a numeroaselor plângeri si solicitari legate de timpul si modul de eliberare a autorizatiilor de construire. Decizia trebuie sa fie supusa spre aprobare într-o viitoare sedinta a Consiliului Judetean Iasi”, au mentionat reprezentantii institutiei judetene.
Comentarii
  • Dezordinea in constructii se va instala! Tov. Popa care a falimentat tot ce ia trecut prin mina se da cunoscator. Neica nimeni on trine langa cu simplificarea birocratiei care de fapt este raiul celor ce vor sa incalce reglementarile. Asa s-a ajuns la dezastrul din constructii si in general in arhitectura Iasului. Sper ca cei din comisia de urbanism sa fie mai responsabili.

Adauga un comentariu