Eveniment-Social

Sefi noi la CJ Iasi

Publicat: 05 dec. 2012
1

Consiliul Judetean Iasi cauta un nou sef pentru o directie aflata in subordinea institutiei. Autoritatea judeteana va organiza in perioada urmatoare un concurs pentru ocuparea postului de director al Directiei Economice din aparatul de specialitate al CJ Iasi. Deocamdata, nu a fost stabilita data desfasurarii concursului, probele urmand a fi organizate de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP). Pe data de 17 decembrie va avea loc concursul pentru ocuparea postului de director in cadrul Directiei Tehnice si de Investitii. La aceasta data va avea loc proba scrisa, interviul final urmand a se desfasura cateva zile mai tarziu. In perioada urmatoare, Consiliul Judetean Iasi va organiza si un concurs pentru promovarea in grad a unor functionari din aparatul de specialitate al institutiei. Concursul respectiv va avea loc pe data de 14 decembrie, la sediul autoritatii judetene. In urma selectiei dosarelor, opt functionari au fost admisi pentru a participa la concurs.
Comentarii
  • Poate o avansati pe fufa de la CCD care a facut acolo un bordel.Pe toti peretii sunt picturi cu femei goale,in marime naturala.Asa ca,baieti acolo e de voi.Eu am fost sambata la cursuri si m-am speriat,parca am intrat la …..Poate ca o duceti la o functie care sa ii permita sa faca doar ce stie,propaganda…domnule Nichita.

  • …de-al Pnl-ului eventual !daca mister Adomnitei e la Consiliu ii trebuiesc ajutoare pentru a cladi o sleahta de hoti pentru nea FENECHIU SI COMPANIA .Alt bugetar care v-a avea salariu si nu mai vb de prime pentru tot ce nu face …

    • asa-i ca te roade grija de altii?N-ai nimic util de facut?N-ai griji prin familie,vreo boala ceva?Iti da Dumnezeu griji daca n-ai,stai linistit.

Adauga un comentariu