Actualitate

Sefa ISJ, prof. dr. Camelia Gavrila, la intalnire cu directorii de gradinite, scoli si licee din judetul Iasi – FOTO,VIDEO

Publicat: 25 feb. 2016

Astazi, 26 februarie 2016, de la ora 11:00, Aula Mihai Eminescu de la Biblioteca Central Universitara (BCU) Mihai Eminescu din Iasi va gazdui intalnirea directorilor din intreg sistemul de invatamant preuniversitar judetean. Evenimentul va fi coordonat de prof. dr. Camelia Gavrila, sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ). Unul dintre cele mai interesante puncte de pe ordinea de zi va fi cel legat de organizarea concursurilor pentru ocuparea principalelor pozitii de conducere din gradinite, scoli, licee si colegii. Concret, in cadrul acestei reuniuni vor fi analizate rezultatele din intreg sistemul de invatamant preuniversitar iesean, pe semestrul I al acestui an scolar si vor fi puse in discutie strategiile educationale pentru semestrul al II-lea. Pe de alta parte, vor fi abordate si teme ce tin de: inscrierile la clasa pregatitoare si I, pregatirea Evaluarii Nationale (EN) sau a Bacalaureatului. Dincolo de toate acestea, unul dintre cele mai interesante puncte de pe ordinea de zi va fi cel legat de organizarea concursurilor pentru ocuparea principalelor pozitii de conducere din gradinitie, scoli, licee si colegii.

Citeste si: Aceasta intalnire ar putea decide soarta a sute de directori de scoli si licee din Iasi

Citeste si: „Inspectoratele Scolare sunt institutii toxice, comuniste si corupte”. Reactia sefei ISJ, Camelia Gavrila – FOTO




Comentarii
  • Tot nu ai invatat hutaNU titlurile didactice? Nu ai luat corigenta?
    Inca o data: dr.prof.C.Gavrila si nu prof.dr.C.Gavrila; altfel o faci pe „Lantisor” universitara! Hai, treci si tu anul asta clasa!

    • Numai „universitari” in toate cataloagele din scolile tarii, pe usile birourilor din ISJ-uri si in presa romaneasca. Iata un exemplu din bzi de astazi: „la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” Iasi, reprezentat de elevii X, X,, coordonati de prof. dr. A…” QED!

Adauga un comentariu