Eveniment-Social

Sef nou la o institutie din Iasi

Publicat: 26 aug. 2014
1

Plenul Consiliului Judetean Iasi se va reuni maine intr-o noua sedinta ordinara a institutiei. Pe ordinea de zi vor fi circa 30 de proiecte de hotarare, printre care o serie de rectificari bugetare, alocari de fonduri pentru unitatile medicale, dar si numiri de sefi in institutiile subordonate autoritatii judetene. Astfel, in sedinta de joi, consilierii ar urma sa discute numirea lui Danut Podea la sefia Serviciului Judetean de Paza si Protectie. Acesta a ocupat postul prin concurs, insa Cristian Adomnitei, presedintele CJ, l-a numit pe baza unei dispozitii. Aceasta a fost atacata de conducerea Prefecturii si conform legislatiei ar trebui suspendata. Numai ca Adomnitei si-a promovat dispozitia in hotarare de consiliu, lucru total ilegal. Pe ordinea de zi se vor regasi si alte subiecte.

Consilierii vor discuta un proiect de hotarâre privind atribuirea licentei de traseu catre operatorul de transport Yulkos Serv SRL, declarat câstigator în urma sedintei nationale de atribuire electronica din 8 august pentru traseul Vascani- Ruginoasa-Pascani din programul de transport public judetean de persoane prin curse regulate, valabil în perioada 1 ianuarie 2014 – 30 iunie 2019, în conformitate cu propunerea comisiei paritare de emitere a propunerilor de atribuire„, au precizat reprezentantii Consiliului Judetean Iasi.
Comentarii
  • se bat Tofan cu Podea ca doi cocosi de lupta. Unul adus pe criterii politice altul depanator de calculatoare si camere video adus printr-un concurs cum stim bine se organizeaza la CJ. Cine castiga?…nimeni!

  • Sa raspunda conducerea actuala- Podea, Tofan ce s-a intamplat cu Duster-ul cumparat anul trecut? unde e acum?…si de ce se face naveta cu masina institutiei?

  • Nici unul din cei doi nu au fost promovati corect…unul cu carnet Pnl in buzunar a fost instalat de Chirila…celalalt probabil cu carnet nou de membru pnl, instalat prin concurs cu dedicatie de Adomnitei.Cand veti face dreptate in institutia asta si veti promova cu adevarat un profesionist? Avem familii si copii de crescut si voi va bateti joc de munca noastra!Rusine!

Adauga un comentariu