Local

Sef cu acte in regula, la Protectia Consumatorului

Publicat: 19 dec. 2012
1

Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorului Regiunea Nord-Est are un nou sef. Marian Grigoras, cel care a condus institutia ca interimar, a trecut de concursul organizat recent la nivel central de catre Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP), pentru ocuparea postului de comisar-sef. Grigoras a obtinut 70.4 puncte in urma concursului, el fiind declarat admis. Initial, la concurs s-au inscris alte doua persoane, Ioan Domonco si Nicolae Argesanu, insa nici unul nu s-a prezentat la proba scrisa. In aceste conditii, Marian Grigoras a dat concurs de unul singur, reusind sa treaca cu brio de probe. Au fost cinci subiecte, dintre care trei de specialitate si alte doua din legea functionarului public. „Nu a venit nimic oficial pana in prezent, insa cred ca am reusit sa trec de toate probele si sa promovez examenul. Avand in vedere numarul mare de reclamatii si volumul urias de munca, de la anul imi doresc ca toti comisarii de pe Regionala Iasi sa promoveze in grad profesional, iar salariile sa se imbunatateasca „, a spus Marian Grigoras.
Comentarii
  • catre dl. marian grigoras,tineti-va anumiti inspectori mai din scurt se stiu ei care,vin in bazar la asa numita inspectie si nu pleaca cu mana goala,vai sa comentezi ceva ca esti imediat ars.tura viitoare am sa-i filmez

  • Este un tanar capabil care are un viitor frumos in administratie. este printre putinii fucntionari din institutiile statutului care se chiar implica. Un alt functionar valoros este dna Vasilache de la AJOFM care cu putinul pe care il are la dispozitie face minuni. Alt functionar valoros este Maricica Paraschiv de la Finante care din pacate a fost trasnferata la Pascani pentru a face loc unei incompente…..sunt putini sefi ai autoritatilor locale care merita sa fie acolo unde sunt!

Adauga un comentariu