Actualitate

Sedinta cu zeci de proiecte la CJ Iasi

Publicat: 23 oct. 2016
1
@ In aceste zile, consilierii judeteni se vor reuni intr-o noua sedinta ordinara a institutiei @ Forul legislativ al judetului va dezbate o serie de proiecte privind unele investitii, dar si derularea unor proiecte comune cu alte regiuni  
 
Plenul Consiliului Judetean Iasi se va reuni in aceasta saptamana intr-o noua sedinta ordinara a institutiei. Sedinta va avea loc in cursul zilei de miercuri, 26 octombrie, cu incepere de la ora 10:00, in Sala Galbena a Prefecturii Iasi. Pe ordinea de zi vor figura cateva zeci de proiecte de hotarare, printre care o serie de rectificari bugetare, sustinerea unor acorduri de cooperare, dar si derularea unor investitii noi la nivelul unitatilor subordonate Consiliului Judetean Iasi.

„Consilierii judeteni vor analiza un proiect de hotarâre privind aprobarea actului aditional la acordul de cooperare între judetul Iasi si administratia regionala de stat Vinnytsia din Ucraina, dar si un alt proiect de hotarare privind o serie de reparatii curente în programul de lucrari drumuri si poduri al Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi pentru anul 2016. Alesii judetului vor mai discuta si despre aprobarea indicatorilor tehnico – economici la obiectivul de investitii legat de construirea pavilion 8, prin desfiintare cabina poarta, sera, beci, gard din caramida, garaj si o magazie, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Sf. Parascheva Iasi”, au aratat reprezentantii Consiliului Judetean Iasi. Totodata, alesii judetului vor analiza si alte proiecte de hotarare.

„Consilierii vor mai discuta un proiect de hotarâre privind atribuirea unei licente de traseu catre SC Smart Invest SRL, în vederea efectuarii serviciului de transport public judetean de persoane prin curse regulate speciale pe traseul Iasi-Bivolari, un alt proiect de hotarâre privind aprobarea executiei bugetului general al Consiliului Judetean Iasi la data de 30 septembrie 2016, un proiect de hotarâre privind aprobarea acordarii unui numar de 90 de burse de ajutor social si 10 burse de merit elevilor Colegiului Tehnic Ion Holban Iasi, pentru anul scolar 2016- 2017, dar si un proiect privind rectificarea bugetului general al Consiliului Judetean Iasi pe anul 2016″, au mai mentionat reprezentantii administratiei judetene.
Adauga un comentariu