Eveniment-Social

Sedinta cu scantei la Prefectura Iasi pe tema modernizarii Ciricului

Publicat: 12 mai 2011
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:220021;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Discutii aprinse, astazi, la Prefectura Iasi, pe tema modernizarii zonei de agrement Ciric. La sedinta convocata de reprezentantii Prefecturii pentru lamurirea problemei defrisarii celor sase hectare de teren au participat primarul Gheorghe Nichita, Cosmin Coman, directorul Directiei Programe si Servicii pentru Comunitate, reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Suceava, cei ai Directiei Silvice Iasi si senatorul Dumitru Oprea, un hotarat oponent al defrisarii respectivei suprafete.

Primaria Iasi, care nu a obtinut toate avizele necesare de la Agentia pentru Protectia Mediului si Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare (ITRSV) Suceava, sustine ca aceste institutii pun bete in roate acestui proiect. In replica, cei de la ITRSV spun ca municipalitatea nu a intocmit corect documentatia, una dintre nereguli fiind trecerea in compensare a terenului impadurit prin campania „Romania prinde radacini„. Primaria Iasi a primit termen pentru a trimite documentatia corespunzatoare. Primarul Gheorghe Nichita va sustine, in scurt timp, o conferinta de presa pe aceasta tema.

Vom reveni cu amanunte.
Comentarii
  • BA TAMPITILOR CARE VRETI SA DEFRISATI PADUREA DE LA CIRIC (PRIMARIA, AGENTII ECONOMICI, ETC.)
    STEFAN DE LA PIATRA NEAMT A FACUT AGREMENT PRINTRE COPACI, PRIN PADURE..REPET PRINTRE COPACI,, NU A TAIAT COPACII, TARANI PROSTI DE LA IASI CE SUNTETI..ORAS DE *****…ULTIMUL DIN TARA

Adauga un comentariu