Magazin

Secretul incredibil pe care fostele iubite ale lui Marian Ionescu nu s-au ferit sa-l imprastie in lumea artistilor

Publicat: 04 sept. 2012
1

Liderul trupei Directia 5 este, de departe, unul dintre cei mai de succes „playboy” bucuresteni, a carui lista de cuceriri pare interminabila. Aparent un tip rece, distant si usor arogant, Marian Ionescu isi schimba radical atitudinea atunci cand ii place o femeie, reusind sa se transforme intr-un cuceritor pur-sange. Iar cele care i-au trecut prin pat au raspandit o mica „barfa”, care face deliciul tuturor celor care o asculta: umbla vorba prin targ ca Marian este atat de legat de muzica lui, pe care o simte atat de profund, incat are erectie in momentul in care canta la pian, scrie cancan.ro.

Casnicia de mai bine de douazeci de ani pe care a avut-o cu Adriana, mama fiului sau, nu l-a impiedicat pe Marian Ionescu sa-si traiasa viata linistit, mai ceva ca un burlac. Iar femeile au cazut prada farmecului sau irezistibil pe capete, fiind de-a dreptul fascinate de artistul care, la prima vedere, nu pare sa aiba cine stie ce lipici la sexul frumos. Dar iata ca lista de cuceriri ii dovedeste pe deplin talentul, Catinca Roman, Loredana, Geanina Corondan, Anna Lesko sau Crina Abrudan fiind doar cateva dintre celebritatile care i-au cazut in mreje.

Potrivit barfelor care circula prin mediul artistilor, Marian are o personalitate cu adevarat fascinanta, fiind un romantic incurabil, modul lui preferat de relaxare fiind chiar cantatul la pian. Nu exista seara in care artistul sa nu-si exerseze talentul si se pare ca este atat de cufundat in ritmul clapelor si al notelor muzicale si ca traieste atat de intens, incat are si erectie, in momentele respective, modul sau de relaxare functionand, spun unii si altii, si ca un preludiu excelent.

Marian este un artist pana in maduva oaselor si, dincolo de clapele pianului stapaneste foarte bine si psihologia feminina, harul sau cel mare fiind acela ca stie intotdeauna sa-i spuna unei femei exact ceea ce ea isi doreste sa auda. Mereu implicat si atent, lui Ionescu i s-a dus faima de romantic incurabil, in lumea artistilor, in totala discrepanta cu imaginea dura si aroganta pe care o afiseaza in public.
Adauga un comentariu