National

SECHESTRU pe pamanturile de la Nana ale familiei Basescu

Publicat: 05 mart. 2015
1

Procurorii de la Parchetul General au pus sechestru pe 147 de titluri de proprietate de la Nana. Terenul Ioanei Basescu se afla printre acestea. Fiica fostului presedinte a contestat masura, dar a fost respinsa astazi. Informatia a fost prezentata joi, de Razvan Dumitrescu, in cadrul emisiunii „Subiectiv”.

„Respinge contestatia formulata de petenta Basescu Ioana impotriva Ordonantei nr.236/P/2014 emisa de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie la data de 16.02.2015 in dosarul nr.236/P/2014- Obliga contestatoarea la 300 lei cheltuieli judiciare catre stat. Definitiva” se arata in solutia instantei.

In  total, ar fi vorba despre 80% din suprafetele de teren ale comunei Nana.

„Nu stiam, nu e comunicare intre noi si instante. Noi ne-am facut treaba pana la un punct, am predat toate documentele catre Parchet. Toate lucrurile au pornit din zona reconstituirilor titlurilor de proprietate. Este o problema reala” a spus senatorul Mihai Fifor, cel care a condus comisia parlamentara de ancheta privind mosia de la Nana.
Comentarii
 • Un pas mic pentru parchete un castig urias pentru incredere in justitie .Cred ca putem incepe sa cantam ,Desteapta-te romane” cu fruntea sus

 • Daca este adevarat ca s-a pus sechestru pe terenul de la NANA , nimeni nu ar trebui sa se indoiasca de existenta lui DUMNEZEU ,care sper ca pe Udrea si pe toata familia lui basescu de la mic la mare sa-i bata cum stie EL mai bine,si familiile lor prin alianta,gineri,cuscri si pe mama lor de hoti. Traiasca DNA-ul, hai ca se poate.O ce veste minunata,era timpul.

 • Felicitari tuturor celor de la ANTENA 3 , fara voi viata e grea,nu va lasati, tot inainte,sinteti pe sufletul meu. Poate ajungeti sefi pe la DNA sau in Parchetul General,de oameni ca voi are nevoie tara,sinteti unul mai bun decit altul ( de unde atitea functii de SEFI ) sau poate la…..SRI. Sinteti minunati !

  • stire de antena 3, dobitocilor mars la antena, nu vedeti ce a facut din voi? creere spalate ar trebui sa va dea un ajutor sa dispareti de pe fata pamantului

 • la mititica cu chioru care a inselat poporul …ai sa ti-o iei chiorule in basanau la puscarie de o ti se invarta si celalalt ochi,)))

 • Stire tipica A3. Verificati pe net daca exista si ce scrie in respectivele „documente” invocate.
  Felicitari tuturor celor de mai sus, in zi de primavara dovediti ca INCA nu vi s-au spalat creierele de tot !!!
  Treceti urgent la consumul de urzici, sa nu va prinda astenia de primavara

Adauga un comentariu