National

Sebastian Ghita, la iesirea de la audieri: „Cred ca sunt mai multe chestiuni pe care le ancheteaza DIICOT, inclusiv cucuveaua mov”

Publicat: 10 oct. 2016
1

Procurorii DIICOT l-au chemat luni pentru audieri in dosarul Black Cube pe deputatul Sebastian Ghita. La iesirea de la audieri, acesta a precizat ca a fost prezent doar in calitate de martor si ca procurorii verifica mai multe chestiuni.

„Sunt martor, am fost citat in calitate de martor. M-au citat domnii procurorii” a lamurit rapid deputatul zvonurile privind o calitate de denuntator. „Poate ca domnii procurori stiu mai multe decat stim noi public. Eu spuneam lucruri ce mi s-au intamplat, de la aceea adresa am primit eu mail” a mai adaugat acesta.

„Cred ca sunt mai multe chestiuni pe care le ancheteaza DIICOT, inclusiv cucuveaua mov” a precizat Ghita. „Nu stiu daca am ajutat, informatiile sau lucrurile de care m-au intrebat, eu le-am spus corect si sincer, nu stiu daca le-au fost de ajutor sau nu” a continuat acesta.

Intrebat de ce considera acesta ca a fost urmarita Laura Codruta Kovesi in afacerea Black Cube, Ghita a precizat „Cred ca este o persoana care se situeaza in atentia opiniei publice si a unor astfel de persoane si pentru ca este in pozitia in care este. Poate s-au gandit ca are anumite vulnerabilitati”.

„Orice lucru imi vor cere procurorii voi incerca, mi-au cerut niste informatii si le voi da” a concluzionat deputatul.
Adauga un comentariu