National

Sebastian Ghita: Cer suspendarea domnilor Sova si Hrebenciuc din PSD

Publicat: 20 oct. 2014
1

Deputatul PSD Sebastian Ghita spune, intr-o declaratie de presa, ca Dan Sova si Viorel Hrebenciuc au gresit fata de PSD si ca acestia trebuie sa se puna la dispozitia justitiei.

„Conform deciziei de la Orastie enuntata de presedintele Ponta, cer suspendarea domnilor Sova si Hrebenciuc din PSD. Victor Ponta vrea sa apere legea si corectitudinea. Acesti oameni au gresit in partid. Nu stiu daca au gresit si in fata legii. Domnul Ponta a spus ca cine va face jocuri in PSD va fi exclus. Justitia trebuie sa arate adevarul despre retrocedari. Si despre Macovei. Si despre regimul Basescu”, se arata in declaratia deputatului PSD.

Sebastian Ghita spune ca „PSD nu accepta astfel de situatii”. „Nu vreau raul nimanui. Dar sunt sigur ca Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabi Oprea si Daniel Constantin pot sa arate romanilor ca sunt drepti si corecti. Nimeni nu este mai presus de lege. Hrebenciuc i-a atras si pe alti senatori intr-o situatie rea si grava, riscand sa compromita pozitia PSD.

Procurorii sunt intrebati de ce apar astfel de anchete in campanie? Politicienii trebuie sa se intrebe de ce fac astfel de lucruri in campanie! Hrebenciuc si Sova trebuie sa se puna la dispozitia justitiei”, incheie Sebastian Ghita.

Viorel Hrebenciuc si Dan Sova sunt urmariti penal de DNA pentru trafic de influenta.
Comentarii
    • Are mare dreptate Ghita…sa scape PSD-ul asta odata de SCURSURI POLITICE ca Hrebenciuc, Nastase, Sova…. In ceea ce priveste Basescu… La puscarie „javra ordinara”

  • Cine vorbeste! Securistul Ghitza, cel care in 2009 a fost dat afara de Basescu din birou cand s-a dus sa-i puna la dispozitie Romania tv, evident, contra unor MAJORE foloase materiale pentru el si firmele sale. Acum, foarte bun prieten cu Ponta, dupa ce si-a tras contracte grase, CU STATUL, pentru ASESOFT, da lectii de moralitate?! O sa-l vedem cand va ajunge si la el Microsoft-ul si Erikson-ul ce va mai spune? Se va fofila in senat ca sa scape de puscarie.
    Daca ar trebui sa se aplice ce a spus Ponta la Orastie, atunci PSD-UL ar ramane fara membri de la jumatate in sus, iar parlamentul ar ajunge, in sfarsit, la 300 de parlamentari. Primul care TREBUIE sa fie exclus este, ghici cine, PONTA!

Adauga un comentariu