National

Se vor acorda imprumuturi de la Biserica incepand de saptamana viitoare. Vezi conditiile

Publicat: 18 sept. 2014
1
Preotii si credinciosii se pot imprumuta de la Biserica. Mitropolia Moldovei si Bucovinei a infiintat o Casa de Ajutor Reciproc, de unde cei care doresc pot lua bani cu o dobanda de 6%. Sunt insa anumite conditii pentru a intra in posesia banilor.
Pentru a lua un credit, enoriasul trebuie sa completeze o cerere si sa indeplineasca doua conditii: sa aiba un venit constant si sa fie crestin-ortodox, potrivit digi24.ro. In plus, solicitantul trebuie sa achite o taxa de inscriere de 35 de lei. Cotizatia lunara este de 30 de lei, la care se adauga 2 lei pentru constituirea unui fond de ajutor.
Primele imprumuturi vor fi de maximum 5.000 de lei si vor fi acordate incepand de saptamana viitoare.Comentarii
  • Bai Nicule, logica, gandirea ca si modul tau de a pune o problema in discutie e extrem de infecta, se vede clar ca esti un individ foarte frustrat, ***** moral (cred ca si fizic).
   Articolul de sus face referire la „conditiile pentru a putea lua imprumut” de la Casa de Ajutor Reciproc al MMB. Pentru ca aceasta activitate sa poata functiona, evident ca trebuiesc acoperite niste cheltuieli legate de … sa zicem; spatiu, impozite, consum energetic, consum papetarie-birotica, apa-canal, etc. ALTFEL NU SE POATE, pricepi … jegule?!?
   Tu din doua fraze scrii trei tampenii care au legatura tot asa cum mintea ta are legatura cu inteligenta si normalitatea. Coclitule!

   • Dupa ce Domnului Iisus intra in Templu, El rastoarna tarabele negustorilor care pangareau Templul lui Dumnezeusi si ii …: „Casa mea, casa de rugaciune se va chema, iar voi o faceti pestera de talhari!”
    Cine este coclit?

 • Ba nene… stirea asta e de aproape 4 ani de zile… mediafax.ro/social/acum-poti-sa-iei-credit-de-la-biserica-vezi-aici-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesti-video-8032955

 • Deci ortodocsii de rand vor cotiza lunar cu 302 lei,iar de imprumut au parte preotii si rudele lor apropiate. Asta ala inceput,pentru ca dupa aceea ortodoxul de rand se poate imprumuta, daca intre timp nu se darama CAR facut de preoti si nu intra in insolventa si sa ramii cu degetul in gura.

 • MINCIUNI, MINCIUNI, MINCIUNI! ARTICOL PRELUAT DE ACUM 4 ANI. M-AM INTERESAT AZI SI NU SE ACORDA NICI UN IMPRUMUT NIMANUI CARE ESTE ORTODOX, DEOARECE NU S-A APROBAT ACESTE CAR-URI DECAT PREOTILOR, PERSONALULUI BISERICESC SI RUDELOR ACESTORA. DECI A RAMAS CA SI PANA ACUM, NU S-A SCHIMBAT NIMIC SI NU SE DA NICI UN IMPRUMUT ENORIASILOR DE RAND. LUATI-VA GANDUL DE LA ACEST CAR, INEXISTENT PT. CEI DIN RELIGIA ORTODOXA,FARA RANGURI BISERICESTI, MERGETI SI IMPRUMUTATI DE LA BANCI!

Adauga un comentariu