Magazin

Se pregateau de nunta, dar acum sunt la un pas de despartire

Publicat: 11 oct. 2013
1

Unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul romanesc, format dintr-o cantareata si managerul ei, se destrama: „Apele nu sunt deloc limpezi intre ei. Au aparut certuri serioase”.

Desi s-au mai afisat impreuna pe la evenimente mondene, intre Ellie White si Doru Tinca au loc tensiuni aprige si certuri zilnice, cei doi indepartandu-se foarte mult unul de celalalt in ultima perioada.

Maine, 12 octombrie 2013, cei doi ar fi trebuit sa isi uneasca destinele in fata lui Dumnezeu, insa s-au hotarat pe ultima suta de metri sa amane momentul.

Dupa cinci ani de relatie, Ellie White si Doru Tinca sunt la un pas de despartire. „Din cauza programului incarcat de la „Te cunosc de undeva„, au intervenit scantei in relatia cu logodnicul ei. Este pentru prima data cand Ellie sta departe atat de mult timp de el si, mai ales, de baietelul lor. La filmari merge dimineata la 8.00 si sta de multe ori pana seara tarziu la 9.00. In tot acest timp, Doru sta acasa cu cel mic sau il lasa in grija bonelor”, a dezvaluit o sursa din anturajul cuplului.

Stresata si ajunsa de oboseala, cantareata si-a descarcat, in repetare randuri, nervii pe iubitul ei, pe care obisnuieste sa il repeada, atunci cand o suna.

„Este din ce in ce mai stresata. Cand apuca sa vorbeasca cu Doru la telefon inchide mai tot timpul, nervoasa si nu de putine ori se nasc certuri din diverse motive. Este o perioada cu atat mai grea, cu cat Ellie trebuie sa faca fata cu brio tuturor incercarilor de la emisiune. Este cu atat mai dificil sa poata sa intre in pielea personajelor, mai ales ca a avut „norocul” de artisti foarte greu de imitat. Apele nu sunt deloc limpezi intre ei si, pentru prima data in ultimii cinci ani, de cand se cunosc, au aparut certuri serioase”, a mai spus aceeasi sursa.
Comentarii
Adauga un comentariu