Actualitate

Se intoarce la primarie! La miezul noptii s-a intamplat minunea! Cea mai fericita noapte din viata primarului Nichita!

Publicat: 02 iul. 2015
1

@ Gheorghe Nichita se poate intoarce fara probleme in biroul sau de la primarie @ La miezul noptii acesta a fost lasat sa iasa din casa printr-o decizie luata ieri de judecatori @ „Instanta Curtii de Apel Bucuresti a corectat solutia inechitabila a judecatorului de drepturi si libertati de la fond care impusese domnului primar sa execute tot arestul la domiciliu stabilit si apoi sa fie plasat sub control judiciar”, a declarat avocatul Marius Striblea

Ajuns in arest la domiciliu din cauza relatiei tumultoase cu amanta sa, primarul Gheorghe Nichita are acum serioase motive de bucurie. La miezul noptii acestuia i-a expirat arestul la domiciliu. Ieri, judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au admis in parte contestatia formulata de Gheorghe Nichita impotriva deciziei luate de Tribunalul Bucuresti, prin care fusese lasat in libertate. Mandatul de arestare la domiciliu trebuia sa expire in mod normal saptamana viitoare. Numai ca ieri judecatorii bucuresteni au stabilit sa inceteze aceasta masura de la miezul noptii. In contestatia depusa, Gheorghe Nichita a cerut sa-i fie ridicata si interdictia de a se intoarce la primarie. Judecatorii i-au respins aceasta cerinta. Astfel, Nichita poate iesi din casa, dar nu se poate intoarce in primarie decat ca vizitator. Acesta va putea sa mearga in primarie pentru a-si vizita biroul sau pentru a sta de vorba cu subordonatii sai.

„Instanta Curtii de Apel Bucuresti a corectat solutia inechitabila a judecatorului de drepturi si libertati de la fond care impusese domnului primar sa execute tot arestul la domiciliu stabilit si apoi sa fie plasat sub control judiciar. In urma hotararii de astazi, in contestatie, s-a hotarat ca masura controlului judiciar este aplicabila imediat, astfel incat din aceasta seara clientul meu paraseste arestul la domiciliu. Intr-o alta ordine de idei, DNA care este ultima institutie care ar dori sa-i faca vreo «favoare» domnului Nichita nu a promovat contestatie deoarece pe durata in care ar fi putut sa o faca (48 de ore) erau in vigoare efectele deciziei CCR, aspect ce facea inutil acest demers”, a declarat avocatul Marius Striblea. Practic, Nichita a scapat de arestul la domiciliu ca prin urechile acului pentru ca, daca procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) ar fi depus contestatie impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti, Nichita ar fi putut ramane in continuare in arest la domiciliu. Procurorii nu au depus contestatie pentru ca arestul la domiciliu a fost scos din Codul de Procedura Penala de Curtea Constitutionala. In urma cu trei zile, membrii Guvernului au corectat greseala din Cod si au reintrodus arestul la domiciliu.
Comentarii
 • Eu sunt un cetatean obisnuit care chiar l-am votat dar acum , dupa ce am aflat toate astea mi-e greata de el si familia lui. Sa se duca naibii la o sectie de monta! daca e in calduri, nu in centrul Iasului sa vedem asemenea nerusinat. O sa-i sparg niste vorbe urate in public>

 • bai ziarici carici care esti,bai boanca (sa-ti dam la moaca)de ce dai stiri eronate sau de ce esti prost;primaru asta a fost eliberat din arest la domiciliu,trecut in control judiciar,dar nu are voie sa intre in primarie 60 de zile; nu mai mintiti poporu ,bai ziaricilor facuti la apelul da seara.Stirea corecta e pe ziaru de iasi si nu pa foaia asta de pripas.

  • mai jiji bec de ce nu mai scrii nimic acum, ca nichita a stat azi in primarie si s-a dus la birou? care zici tu ca este stirea corecta ca nu mai inteleg. bzi spune in text ca va merge la primarie in calitate de vizitator. asa a si facut…ziarul de iasi spune ca nu se poate apropia de primarie. analizeaza tu mascariciule si lamureste-ma ca si eu vreau sa stiu cine a avut dreptate

   • mascarici e tactu ca te-a facut asa lighioana salbatica,pai bai pirnaiasule de ziarici, una e sa te duci ca primar si una e sa te duci(daca s-o fi dus)ca papitoi de balta ,fara nici o treaba(asa s-a dus si adomnitei);spune-i oltencei focoase sa te dea afara,sau sa te trimita la scoala, papitoiule.

 • Pai viermele nu are coloana vertebrala dar se crede totusi bou, adica taur, si daca ar fi dupa el, s-ar intoarce la Primarie sa-si continue activitatea. Hormonii au inceput sa-i iasa pe nari, asa ca are nevoie sa-si regaseasca turma sau sa-si faca o cireada noua.

 • oare cum a putut suporta o femeetanara langa ea asa un bosorog/macar daca era destept,dar la viata lui nu a citit nimic/ cum arata chiorul si cracanatul asta de 60 de ani gol. langa alinuta/deci vorba din popor ca femeea numai dupa urs nu se duce este adevarata/

 • Domnule primar de cand astept clipa asta!
  Sa-i vad acum pe cei care te-au papat de fund!
  Adevaratele caractere se cunosc in situatii limita!

 • Irina, dar nu te intrebi el pe cati a sapat si cat ,, bine” a facut in viata!. I se intorc acum toate! Exista un Dumnezeu!

 • Eu stiu ca el a facut mult bine.
  Intr-adevar este un Dumnezeu deasupra si el se va intoarce la primarie pana ii expira mandatul.
  Nu cred ca este cineva care sa nu greseasaca, intr-o functie de conducere este greu sa-i multumesti pe toti. Oricum, eu sunt convinsa ca cei care-l critica sunt de alta culoare politica .Stii povestea cameleonului,nu?

Adauga un comentariu