Magazin

Se intampla intr-un liceu din Romania! Sistem revolutionar prin care chiulangii sunt prinsi

Publicat: 09 ian. 2014
1

Gata cu cititoarele de carduri. Directorul Colegiului National „V. Alecsandri” din Galati, Vasile Ciuchina, sustine ca in curand elevii de la aceasta institutie de invatamant vor avea un sistem de siguranta performant.

„Nu va fi pe baza de cititoare de carduri. Din experienta altor licee, care au renuntat deja la sistem, am vazut ca se faceau cozi interminabile la intrare, elevii fiind nevoiti sa astepte citirea cardurilor. Ceea ce vom implementa la noi va permite verificarea cartelelor prin intermediul undelor radio, elevii neavand altceva de facut decat sa poarte respectivele cartele asupra lor, intrucat statia va avea o acoperire de 10-15 metri de jur imprejurul scolii.

Vezi si Care este numarul maxim de prieteni apropiati pe care ii putem avea

Fiecare elev va avea codul sau unic de identificare si asa vom putea sti cu exactitate cand a venit si cand a plecat de la scoala. Vom avea o aplicatie care ne va permite sa le transmitem si parintilor acasa aceste date. Purtarea cardurilor va fi obligatorie prin regulamentul de ordine interioara si vom stabili sanctiuni pentru cei care nu le vor avea asupra lor”, a spus Vasile Ciuchina, scrie viata-libera.ro.

Vezi si ATENTIE studenti, elevi si profesori ieseni. Ce masuri importante a luat Ministerul Educatiei pentru voi

Acesta sustine ca banii au venit de la Primarie – in jur de 70.000 de lei, dar ca suma este insuficienta. „La achizitionarea cardurilor care sunt destul de scumpe, avand aproape configuratia unui telefon mobil, trebuie sa cerem si sprijinul parintilor, intrucat fondurile de la Primarie nu acopera decat o parte din suma”, declara directorul de la CNVA.

Vezi si Un pericol scandalos ameninta invatamantul iesean – VEZI DESPRE CE ESTE VORBA
Comentarii
Adauga un comentariu