National

SE INCHIDE Autostrada Soarelui!

Publicat: 22 mart. 2016
1

Compania de Drumuri va efectua lucrari in valoare de 10 milioane de euro pentru repararea portiunii Drajna-Lehliu. Traficul va fi deviat pe drumul national paralel.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va incepe lunile urmatoare lucrari de reparatie integrala ale sectorului de autostrada Drajna-Lehliu, pe o lungime de aproximativ 40 de kilometri. Aceste lucrari vor necesita inchiderea integrala a sectorului mentionat.

Oficiali ai CNADNR sustin ca s-a dorit efectuarea lucrarilor alternativ, pe cate un fir de circulatie, insa nu a primit acceptul Politiei Rutiere care a manifestat temeri privind securitatea traficului. Ca urmare, timp de trei luni cel mult, estimeaza oficialii CNADNR, traficul va fi inchis integral pe sectorul mentionat, iar soferii se vor deplasa pe DN 3A (Lehliu Gara – Drajna Noua). Lucrarile sunt incluse intr-un plan de actiune al CNADNR ce a fost aprobat de conducerea companiei.

Pe 30 de kilometri vor fi efectuate lucrari de ranforsare (frezare strat vechi, executare strat binder si reprofilare), iar pe 10 kilometri se va freza stratul vechi si va fi asternut un nou strat de covor asfaltic, au explicat ingineri ai companiei.

Dorinta oficialilor CNADNR este de a termina lucrarile pana la inceperea sezonului turistic. Nu se stie insa daca acest lucru va fi posibil caci de abia se lucreaza la documentatia de licitatie, dupa care urmeaza desfasurarea propriu-zisa a procedurii de achizitie publica.
Adauga un comentariu