Magazin

Se fac pregatiri pentru „Mama orgiilor sexuale”

Publicat: 23 sept. 2013
1

Pregatirile pentru cea mai mare petrecere pentru swingeri din Suedia se afla pe ultima suta de metri. Orgia va avea loc la 19 octombrie, iar localnicii din Norrkoping sunt indignati ca destrabalarea se va desfasura in mijlocul unei comunitati respectabile.

Apropiatul eveniment este organizat de Clubul „Adam si Eva“ din Norrkoping, in estul Suediei. Un ziar local, „Norrköpings Tidningar“, a relatat despre indignarea care a cuprins oraselul la auzul vestii.

Furiosi sunt mai ales oamenii care locuiesc in apropierea Teatrului Arbis din localitate, locul unde isi vor da intalnire pentru o noapte de placeri nebune peste patru sute de persoane dispuse sa faca schimb de parteneri sau doar sa priveasca. Initial se pusesera in vanzare 375 de bilete, dar acestea s-au dat ca painea calda, asa ca organizatorii au suplimentat numarul.

Promotorii petrecerii intitlata „Eyes Wide Shut“, dupa titlul filmului cu Tom Cruise si Nicole Kidman in rolurile principale, promit ca la eveniment vor participa „cei mai pasionali si mai incantatori swingeri scandinavi“, in schimbul a numai 130 de dolari biletul.

Reprezentantii Clubului „Adam si Eva“ doresc sa faca o traditie din acest eveniment, pe care spera sa-l organizeze in aceeasi locatie la sfarsitul fiecarui an. Nu este pentru prima data cand clubul dedicat swingerilor, care numara 2.500 de membri, a intrat in vizorul presei si al localnicilor. In luna martie a acestui an, managerii stabilimentului au fost pe punctul de stabili recordul pentru cel mai mare numar de persoane care fac sex in grup. Initiativa a fost „sabotata“ insa de un incendiu care a distrus din temelii cladirea unde urma sa aiba loc petrecerea.

„Municipalitatea ar trebui sa ne fie recunoscatoare“

„Lucrurile de genul asta nu-si au locul aici, in mijlocul orasului. Consider ca aceste intaniri in scop sexual se desfasoara prea aproape de zone in care sunt foarte multe familii cu copii“, a declarat pentru postul local de teleziviune o femeie care locuieste la o aruncatura de bat de Teatrul Arbis.

De cealalta parte, un purtator de cuvant din partea clubului le-a spus jurnalistilor de la „Norrköpings Tidningar“ ca nu-l intereseaza ca unii localnici nu sunt de acord cu evenimentul, atata timp cat ceea ce fac este perfect legal. „Municipalitatea ar trebui sa ne fie recunoscatoare“, a declarat acesta, explicand ca cei mai multi dintre swingerii care vor participa la orgie vin in Norrkoping din alte parti ale tarii, ceea ce inseamna ca toata lumea va beneficia de banii pe care „turistii sexuali“ ii vor cheltui in aceasta perioada pe cazare, in restaurantele si magazinele din zona.

Acest scandal are loc intr-una dintre cele mai permisive tari in ceea ce priveste minoritatile sexuale, dar si fata de comportamente care sunt sanctionate prin lege in cele mai multe parti ale lumii. Recent, un tribunal din Suedia a decis ca masturbarea in public este acceptata atata timp cat nu este vizata o persoana anume. Decizia a fost luata in cazul unui barbat care s-a dezbracat pe o plaja suedeza si a inceput sa se atinga in fata tuturor.

Sursa: adevarul.ro
Adauga un comentariu