Eveniment-Social

Se fac noi angajari la Universitatea Tehnica Iasi. Vezi calendarul concursului si posturile vacante

Publicat: 29 dec. 2013

Reprezentantii Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” (UTI) Iasi au facut public calendarul desfasurarii concursurilor pentru ocuparea posturilor didactice disponibile in cadrul institutiei de invatamant superior. Astfel, candidatii se pot inscrie pana la data de 8 februarie 2014, concursurile urmand sa se desfasoare in intervalul 24 – 27 februarie 2014.
Dosarul de concurs va fi depus personal la Registratura universitatii sau transmis prin posta la adresa Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi, Prorectoratul Didactic, str. Prof.dr.doc. Dimitrie Mangeron nr. 67, Iasi. De precizat faptul ca la inceputul acestui an au fost deblocate 56 de posturi la UTI Iasi, o parte dintre acestea fiind deja ocupata. Iata mai jos lista posturilor deblocate la inceputul acestui an.
Comentarii
    • nu conteaza cat este spaga ca sa castigi postul ca oricum ti-o recuperezi de la studenti in prima sesiune. dupa aia te vei imbogati pe seama lor din spaga asa cum face imbalsamata de pin.ti.li.e. de la textile. cere numai bijuterii din aur ,scarba.

Adauga un comentariu