National

Se cere arestarea din nou a lui Gheorghe Nichita

Publicat: 28 aug. 2015
1
Avocatul Adinei Samson a anuntat, vineri, la iesirea din sediul DNA, ca a solicitat procurorilor sa propuna din nou arestarea primarului suspendat al Iasiului, Gheorghe Nichita, dupa ce s-ar fi intalnit cu martori din dosar, ceea ce ii era interzis conform conditiilor impuse de controlul judiciar.
„Azi s-a extins urmarirea penala impotriva lui (Gheorghe Nichita– n.r.), am discutat despre arestare pentru ca a incalcat controlul judiciar. Are numeroase intalniri cu martorii din dosar, lucru interzis cu desavarsire prin controlul judiciar. Nu s-a intalnit cu doamna Samson, dar i-a intalnit pe alti martori, i-a cautat si a avut contact cu ei. Am nume, locuri, intalniri si date si vom face inscrisuri. Abia le-am adus la cunostinta procurorilor despre aceste aspecte”, a aratat Dragomir Tomaseschi, avocatul Adinei Samson.
Intrebat cum se simte clienta sa, Tomaseschi a spus ca aceasta a trait „o situatie teribila” alaturi de edilul suspendat al Iasiului.

Citeste si  FARA PRECEDENT! Cel mai fierbinte secret al primarului Nichita! Dialog incendiar cu Florin 

„Stau si ma intreb unde sunt asociatiile de aparare a drepturilor femeilor in aceste momente. Ea a fost chinuita de Nichita atatia ani. Nu a cerut ajutorul decat organelor de cercetare penale. Clienta mea are reale probleme de sanatate, are nevoie de asistenta psihologica, pentru ca traumele comise de acest individ in anii din urma si-au pus amprenta in situatia ei medicala. Nu a fost o relatie frumoasa, Gheorghe Nichita a determinat-o sa aiba aceasta relatie prin ascendentul profesional pe care-l avea asupra ei. Clienta mea a fost fortata sa aiba aceasta relatie, ea nu a dorit-o”, a mai aratat Tomaseschi.
Intrebat ce probe concrete are privind presupusele intalniri ale lui Nichita cu martori, avocatul a precizat ca are „informatii despre aceste intalniri, nu fotografii”.
Primarul suspendat a Iasiului Gheorghe Nichita s-a prezentat vineri la DNA pentru prelungirea masurii controlului judiciar, iar totodata procurorii i-au adus la cunostinta ca in cazul sau s-a facut o extindere a umaririi penale.

Citeste si  Unul din sefii partidului a spus-o raspicat: Nichita va fi tras pe linie moarta

La iesirea din sediul institutiei, Nichita a aratat ca i s-a adus la cunostinta ca „pe aceleasi fapte, nu pe alte fapte, s-a dat o alta incadrare juridica”, i s-a prelungit controlul judiciar si ca in continuare are interdictia de a merge la serviciu.
Edilul a precizat ca noua incadrare ar fi instigare la abuz in serviciu si ca ea este motivata de faptul ca „au mai fost cateva declaratii suplimentare ce au aparut pe parcurs si au fost nevoiti sa faca aceasta noua incadrare”.
Intrebat daca se cere din nou arestarea sa de catre aparatorul fostul sale iubite, Nichita s-a ferit sa comenteze pe larg subiectul aratand ca avocatul Adinei Samson „este candidatul PNL-ului la primaria Iasiului si avocatul cui i-ati spus dvs.”.

Citeste si  DISPERARE! Gheorghe Nichita se comporta ca un dictator! Isi ameninta opozantii cu 

„Atunci cred ca lucrurile acestea explica foarte multe aspecte, eu nu am legatura cu nimeni. Si discutam chiar si cu procurorul ca am facut tot ce mi-a dat astfel incat sa nu incalc controlul”, a aratat Nichita.
Procurorii DNA au extins urmarirea penala fata de Gheorghe Nichita, pentru instigare si complicitate la abuz in serviciu, si i-au prelungit cu 60 de zile controlul judiciar.Comentarii
  • sa lasam chestia ca ,curva n-a vrut ,circula o vorba din popor ca, cateua pana nu ridica coada,cainele nu miroase, dar cum a crezut acest om batran incult si urat ca poate fi iubit pentu ceea ce este nu pentru ceea cei putea oferi acestei femei/

Adauga un comentariu