Eveniment-Social

Se aleg bobocii si mascota la un cunoscut liceu din Iasi

Publicat: 13 nov. 2013
1
In aceasta saptamana, la Colegiul NationalStefan cel Mare” are loc Balul Bobocilor, eveniment in cadrul caruia va fi lansata Mascota Stefi, o veverita care a castigat acest titlu in urma unui concurs. Mascota a fost realizata de eleva Ioana Ana Calinescu, din clasa a XI-a A. Dupa numeroase tematici prestabilite, 2013 a pus echipa liceului in fata alegerii unei noi idei care sa individualizeze si sa reflecte calitatile generatiei de viitori absolventi si de liceeni debutanti.
„Daca valsul si-a inceput cariera de succes ca dans si forma muzicala la Viena,  bobocii Colegiului National „Stefan cel Mare” vor sa raspandeasca prin intermediul acestui eveniment, nobletea simpla si totodata complexa ce-l definesc si sa transmita celor prezenti ca inca stiu sa aprecieze adevaratele valori din intreaga lume. Balul  bobocilor, cu tematica vieneza, se va desfasura la data de 15 noiembrie. Activitatea este coordonata de prof. Mihaela Liliana Andronic, Irina Dana Drumea si Corneliu Munteanu, alaturi de grup de elevi de la clasele a XII-a.
Desi  elevii au introdus elemente noi, nu a fost uitat, insa, scopul traditional al fiecarui Bal al Bobocilor, anume desemnarea, in urma unor probe stabilite, a unui cuplu de tineri debutanti, atat in ale valsului, cat si pe bancile Colegiului. In urma probelor vor fi desemnati Miss si Mister 2013. Micul  spectacol vienez are, insa, mult mai multe de oferit.
Majoretele Colegiului, impreuna cu elevii din clasele IX-XII, au pregatit dansuri, pantomime si piese de teatru, iar Mihai Popistasu, castigatorul sezonului al doilea si participant la Vocea Romaniei, este cel care va incheia seara festiva. Acest eveniment, mult asteptat de toti cei care invata in colegiu, va fi promovat cu ajutorul mascotei colegiului STEFI, recent conceputa de elevi si care va insoti de acum inainte toate activitatile extrascolare ale acestora. Mascota a fost realizata de eleva Ioana Ana Calinescu clasa a XI-a A”, spun reprezentantii institutiei de invatamant preuniversitar din Iasi. Adauga un comentariu