Eveniment-Social

Schimbari majore de trafic. Pe o strada din oras se va circula in sens unic

Publicat: 16 aug. 2016
1

Municipalitatea ieseana a decis sa faca o serie de schimbari in trafic. Comisia de Circulatie de la nivelul Primariei a decis sa transforme strada Niciman din cartierul Pacurari intr-o sosea cu sens unic. Decizia a venit ca urmare a fluidizarii traficului din dreptul scolii Petru Poni. Decizia celor din Primarie va intra in vigoare chiar de astazi.

„Având în vedere decizia Comisiei de Circulatie de la nivelul municipalitatii cu privire la fluidizarea traficului pe Soseaua Pacurari din zona scolii Petru Poni, începând cu data de 17 august, accesul autovehiculelor pe strada Niciman se va realiza doar în sens unic, pe directia Soseaua Moara de Foc – strada Pacurari”, a spus Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al Primariei municipiului Iasi. In plus, din cauza unor lucrari de modernizare, pe o alta strada de la marginea orasului circualtia a fost intrerupta. Iesenii care locuiesc pe strada Culianu din spatele Popas Pacurari, cea care duce spre Valea Lupului, vor trebui sa caute o  ruta ocolitoare.

„Având în vedere si lucrarile care se desfasoara pe strada Ioan Petru Culianu, informam iesenii care tranziteaza zona ca în cursul zilei de miercuri, 17 august 2016, accesul autovehiculelor pe aceasta artera va fi interzis pe toata durata zilei, din cauza lucrarilor la straturile de fundatie. Varianta ocolitoare propusa autoturismelor este strada Privighetorii”, a mai mentionat reprezentantul Primariei municipiului Iasi.
Comentarii
  • Si acum tot balciul o sa se mute la Moara de Foc. Astia de primarie cu cine vorbesc cand iau asa decizii? trebuie sa inconjori jumate de oras acum . Rusine.

Adauga un comentariu