Local

Schimbari la conducerea Agriculturii iesene – FOTO

Publicat: 04 iul. 2012

De la inceputul acestei luni, Catalin Rosca nu mai este seful Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Iasi. In prezent, pana la numirea unui nou director, Magneriu Jalba indeplineste toate atributiile directorului executiv. Fostul director si-a cerut singur transferul catre o alta institutie din motive de sanatate. „Deocamdata nu s-a facut nicio nominalizare, intre timp eu semnez toate documentele necesare. Catalin Rosca nu mai lucreaza in structura Directiei Agricole. Asteptam de pe data de 1 a acestei luni sa primim un act oficial din partea Ministerului, presupun ca inca se lucreaza la acest aspect. S-ar putea sa nu fie nevoie de concurs, eu sper ca va fi promovat cineva  din cadrul institutiei”, declara Magneriu Jalba, director adjunct în cadrul Directiei Agricole Iasi.

Fostul director, Catalin Rosca, spune ca motive de sanatate stau la baza deciziei de demitere. „Acum o luna mi-am cerut transferul de la Directia Agricola la Centrul pentru Dezvoltare Rurala Iasi pe motive de sanatate. M-am retras la o activitate mai putin solicitanta din acest punct de vedere. Nominalizarea noului director inca nu a aparut. Intr-o prima etapa se va emite un ordin cu o persoana nominalizata pe o perioada determinata de maxim sase luni de zile dupa care, daca persoana respectiva indeplineste atributiile unui conducator, va merge la Bucuresti si va sustine examenul la ANFP„, explica Catalin Rosca, fostul sef DADR Iasi.
Comentarii
  • Care director adj? ca nu mai e postul asta de anu trecut,nea reporteru`!Asa si c e nu se mai gaseste un director din miile de absolventi de Agronomie din ultimii ani?Uitate la pensionarii astia ce fete de comunisti au.

Adauga un comentariu