Eveniment-Social

Schimbari in sistemul de incasare a impozitelor

Publicat: 06 ian. 2000
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:8913;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Sistemul de incasare al taxelor si impozitelor locale se va schimba incepand cu data de 17 ianuarie. Directorul Directiei de Finante Iasi a declarat ieri ca, pe langa ghiseele de incasare din bulevardul Stefan cel Mare nr. 11 si nr. 15, se vor deschide alte trei sedii. „Este vorba de sediul din soseaua Pacurari, bloc 555, parter, strada Impacarii nr. 2, bloc 907, tronson 2 si strada Han Tatar, bloc 370A, parter.

Aceeasi retea de calculatoare deserveste toate centrele, asa incat orice iesean poate plati unde doreste, indiferent de zona in care locuieste. Se pot plati impozitele pe cladiri, pe terenuri, pe autoturisme, taxe de timbru extrajudiciar, penalitati si taxe de reclama pentru asociatiile familiale”, a declarat dna Stirbu.

Ea a subliniat ca unii dintre cei mai mari debitori au ramas fara tot felul de mijloace fixe, dupa aplicarea sechestrului. Este vorba de 36 de autoturisme, 74 de camioane, TIR si autobuze, 49 de tractoare, motostivuitoare si buldozere, un calculator, 30 de cupoane de panza, precum si 3 imobile care apartin S.C. Fortus. Alaturi de acest combinat, in topul datornicilor se afla Iasitex, Agmus, Autotransport etc.
Adauga un comentariu