Local

Schimbari de sefi la Directia de Finante

Publicat: 22 oct. 2012
1

@  Sefa Administratiei Finantelor Publice a municipiului Iasi, Maricica Paraschiv, a fost mutata la Pascani @ Locul acesteia a fost luat de Rodica Onofrei @ Maricicai i se reproseaza faptul ca nu s-a ocupat cum trebuie de recuperarea datoriilor la buget

Oamenii de afaceri au „cartite” in Directia de Finante, care ii ajuta sa scape de plata unor datorii la bugetul de stat. O decizie recent luata la varful Directiei arata ca Ministerul de Finante nu mai este dispus sa tolereze astfel de practici. Astfel, Maricica Paraschiv a pierdut sefia Administratiei Finantelor Publice a municipiului Iasi. Aceasta se ocupa de la 15 octombrie de colectarea taxelor si impozitelor platite de contribuabilii din Pascani. Cum bine se poate intui, Administratia Financiara a municipiului Iasi se ocupa de colectarea taxelor si impozitelor de la societatile comerciale care au sediul social in municipiul Iasi. Paraschiv a fost detasata deoarece s-a constatat ca a coalizat cu administratorii unor firme din Iasi cu datorii la buget in detrimentul intereselor statului. Adica in loc sa execute firmele respective pentru recuperarea banilor statului, Paraschiv se facea ca uita sa aplice procedurile fiscale si astfel administratorii scapau de plata datoriilor. Dupa ce acumulau creante de miliarde, firmele respective intrau in insolventa. Aceasta a fost sustinuta permanent de Corneliu Durdureanu, care a reusit performanta sa creasca valoarea sumelor nerecuperate de stat de la datornici. In termenii specifici finantistilor, aceste sume sunt numite arierate. In momentul in care Durdureanu a preluat Finantele, valoarea arieratelor era de 539 milioane lei, iar cand a fost debarcat de USL in vara lui 2012, valoarea sumelor nerecuperate ajunsese la 620 milioane lei. Asta deoarece dupa cum s-a precizat, nu erau puse la timp sechestrele pe conturile sau pe bunurile firmelor cu datorii, iar statul ramanea cu buzele umflate.
Comentarii
 • aceasta nenorocita comunista ,o nulitate si o impostoare a lucrat-o impreuna cu dobos pe maricica paraschiv o profesionista care nu incape din cauza madamei onofrei.
  gata ,la pensie,ai supt destuuuullll……!!!!

 • mai auzim mult de tine doamna onofrei,nu ti-e deajuns??? esti iar pe cai mari??? nu pentru mult timp ,vei da socoteala pentru toate ….!!!

 • Pai daca doamna Onofrei e o comunista si o impostoare si tot ce se mai scrie atunci madam Paraschiv ce e. O ******* care se foloseste de barbati ca sa ajunga sus, care a divortat de barbat ca sa poata sa-si faca de cap in liniste.
  Asa cum e doamna Onofrei eu zic ca e o profesionista care a dovedit ca e pregatita profesional si poate face fata la orice examen in care are contracandidate cu pile.
  Stimabile cetatean care o numesti nulitate pe doamna Onofrei stii de ultimul examen la care a fost doamna impreuna cu parasuta de Oana Iatco care a promit pe tava subiectele ca in comisie era matusa? Se pare ca nu pentru ca altfel nu ai mai vorbi aiurea.

  • PAI MADAM ONOFREI,CARE LINGAU /LINGAUCA PUSA DE TINE A DAT REPLICA SA JIGNEASCA
   PE CEI CARE AU AVUT TUPEUL SA SE INSCRIE LA CONCURS SI SA O INFRUNTE PE SUPER MEGA PROFESIONISTA!!!???
   SE VEDE DE LA O POSTA CA E CUSUT CU ATA ALBA…..

 • Stimabililor eu cred ca ati incurcat adresarile, doamna Paraschiv nu e o asa profesionista comparativ cu doamna Viorica Onofrei.
  Pe vremea cand doamna Onofrei era directoare Maricica Paraschiv era cea care ii lingea clanta si se dadea prierena doamnei.
  Daca era asa profesionista si corecta de de a fost schimbata doamna Paraschiv?

 • In sfirsit am fost razbunati prin mutarea ta la Pascani,vedete-as la ”ia-ma nene”.Nu ca as fi mare fan al Vioricai Onofrei ,dar asa cum spune comentariu anterior ,tare ii mai lingeai clanta, acesteia ,pe cind era directoare la DGFP.Nu te-ai remarcat in nici un fel ca sefa la serviciul de colectare din cadrul DGFP si cu toate acestea ,ai ajuns mare director la AFP ,unde ai inceput sa te comporti asa cum numai tu stii sa o faci(ti-aduci aminte cum trinteai usile cind ieseai din birou? ai stresat intregul colectiv ,care nu era obisnuit sa lucreze in asa un stres,avind anterior directori minunati ,care ne respectau ,relatia fiind de egalitate si nu de tiranie)iti doresc sedere pina la iesirea la pensie la Pascani(desi imi pare rau pentru salariatii de acolo )

 • toti cei care scriu ineptii sunt ori rautaciosi ori invidiosi ,de ce nu v-ati inscris fratilor si voi la concurs daca sunteti atit de tari!
  aaaa ….nu ati avut curajul??;stati pe margini si jigniti oamenii,rusine!!!!
  foarte bine ca se primeneste echipa cu oameni tineri…DESTUL CU AIA BATUTI IN CUIE si pusi de partide!!!!

 • Rusine sa va fie celor care in loc sa va vedeti de treaba slaviti pe cei care nu vor sa munceasca in institutia asta.
  Se primeneste echipa cu ******* care nu vor sa munceasca(stau la barfa si cafele) si cred ca a conduce o institutie e o joaca. Pacat ca in ultimi ani institutia asta afost condusa de oameni incompetenti care au pus sefi de servici numai ******** tinere care nu stiu altceva decat sa leneveasca.
  Destul cu aia batuti in cuie si pusi de partide scrie mai sus pai tocmai aia pusi de partide sunt niste lepre de care oameniii muncitori si pregatiti profesional nu au loc.

 • BAI ZIARISTILOR LUI PESTE ORI RODICA ORI VIORICA?INSEAMNA CA NU VORBIM DE ACEEASI PERSOANA????
  PAI CUM STAM CU PROFESIONALISMUL ?????

 • paraschiv profesionista <<<<<<<<,,,,of doamne mai retardata ca asta nu o sa vedeti ,sa stea mult si bine acolo ,pentru ca fata ei este de ciurea nu de pascani ,bravo celor care au reusit sa mute aceasta vipera

 • Parascheva + durdureanu = spațiu ( vezi cazul nedo junior ). Dacă Fortus făcea o cerere similară celei făcute de nedo , procedai la fel?

 • cartita din finante sunt de fapt carite,Auslingher,chelaru lucian si chelaru Dan, omanenii de manareli a lui Paraschiv. LSATI CA SE VA DESCOPERI GRUPUL INFRACTIONAL DIN FINANTE CONDUS DE pARASCHIV CARE a devalizat bugetul statului in favoarea lor.DE ce nu remarcati ce avere a inflorit la Paraschiv, capul grupului infractional din Finante, dupa ce a divortat .

  • CUM ADICA STATUL CU BUZA UMFLATA, mai bine zis aceasta persoana ,Paraschiv, impreuna cu Sorina Marin ,Durdureanu Cornel, au lasat statul cu buza umflata.Atentiune toti cei care stiti ca ati operat impreuna sau la comanda ei pe toti o sa va dea in gat ca sa se apere pe ea. pe Raileanca a marginalizat-o tocmai ca ea sa nu vorbeasca. Alooo DNA , DIICOT sTIE MULTE d-na Raileanu ca doar nu a stat chiar degeaba, a monitorizat matrapazlacurile si ilegalitatile lui Paraschiv Maricica si a Daianelor tocmai pentru a se proteja pe ea. Cred ca zangane in aer bratari cu cheie pentru Parachiv si gruparea infractionala din finante. Sa se traga odata linie cu toate ce a facut Paraschiv.Fedo o ajuti sa plateasca daunele aduse la buget????

 • daca totul merge greu in tara, cum sa avem bani sa dam …. si doamna baba onofrei o sa faca mai mult!?, dar in prima sefie ce a facut….(bani pt ea), totul e doar politica

 • mai care te dai <> si care nu ai bani de dat la stat ci numai spagi sa-ti traca cu vederea Paraschiv datoriile, de ce te temi??? De Onofrei ar trebui sa se teama cei certati cu legea. Eu chiar pot spune ca o cunosc si stiu de ce apreciere se bucura chiar ma pot mandri ca mai avem si astfel de persoane in institutie.

  • ma scuzi dar se vede ca esti unul din acei prosti functionari care nu stii cum se fac banii ci doar sa tai chitante (cu ecusonul in piept) mandru nu!!!!!!

 • domnule DY se vede de la timisoara ca te afli in echipa lingailor.Vad ca i-ti place sa (vorbesti) -scrii!!!!!! Dar de ce nu ai facut-o pana acum????? ai avut limba ocupata?? s-au degetele????

 • AM CITIT cu atentie comentariile si am ajuns la concluzia ca Paraschiv se teme de Onofrei, si si-a pus lingaii sa aduca injurii la adresa lui -Onofrei, mai mult au transformat o institutie a statului in SRL CU UNIC OBIECT DE ACTVITATE,, EVAZIUNEA SI FURACIUNEA,,.Opriti-va cat nu e prea tarziu ca poate altfel o sa va opreasca de tot cinevaaaaa. —————Deci buna alegere s-a facut …

 • Dca si domnul vacaroiu zice ca dupa calculele dansului ,,SE FURA PREA MULT,, Pentru cat a furat Paraschiv de ce se trece cu vederea ??? cU CINE A IMPARTIT spagile ca in ultimul timp numai verzisorii ii placeau . Cat ai luat de la transportatori, ce suma ai luat sa-i scoti curati??? EI d-le Vacaroiu de ce nu faci curat si la noi ca cei de care o verifica pe Doamna paraschiv zis ,,VENIS>> SUNT LA FEL CA EA.

 • laCATE A FACUT pARASCHIV AR TREBUI SA FIE INCATUSata pana acum. Cine trebuie sa o faca sa o faca odata sa ne scape de aceasta retardATA ca altfel nu stim ce se mI POATE INTAMPLA.

 • cea mai mare nenorocita si pupuncurista aceasta Paraschiv. A lins clanta lui Lupu lui Onofrei ,dobos chiar mai mult a lins, nu mai vb de Damian, cu care selauda ca e sustinuta. Dar cel mai mult alinso pe Sorina Marin cu care a facut multe nenorociri,nu mai vb de Durdureanu cu care a facut restructurarea, multi oameni au pus acatiste si au blestemat-o pe aceasta taratura care a facut orice sa se mentina in functie.sa iasa odata golaniile ca ia manipulat pe toti. Acum realizam de ce se exprima aceasta omida ca e sustinuta de oameni de afaceri, probabili infractori, ca un contribuabil corect nu are nevoie de ea. Sunt foarte revoltati cei corecti si vor cere sa fie razbunati. Afara de tot cu aceasta rusine a DGFP, MARE PATA ,inconjurata de mijerabili, golani si …..

 • cEA MAI MARE durere a lui Paraschiv e ca a venit Onofrei pe care o uraste din tot sufletul ei. Desi nu ajungea niciodata sefa la administratie fara ajutorul ei Paraschiv nu ne lasa sa ii ducem o ****** de ziua ei lui Onofrei daca afla ne taia la stimulente. este o curva ordinara care i-a sapat pe toti dupa ce a primit ajutorul de la ei; vezi Onofrei,Lupu, Dobos SI Damian. In viziunea ei toti sunt comunisti .Maricica te stiu bine cine esti sa nu ma apuc eu sa vb…….

Adauga un comentariu