National

Schimb de replici dure intre Victor Ponta si Lucian Isar, pe Facebook: Pokemonul Ponta nu are astampar deloc!

Publicat: 15 sept. 2016
1

Victor Ponta si Lucian Isar au avut un schimb de replici, joi, pe Facebook. Totul a plecat dupa ce Victor Ponta a scris ca Alina Gorghiu doreste ca Lucian Isar sa devina premier.

Tovarasa Alina Gorghiu Dej are idei putine si fixe – s-a prins si ea dupa un an ca Guvernul de Tehnocrati e un dezastru si acum o sa inceapa sa strige din toti bojocii „Ciolos Demisia

Ma intreb si eu ca simplu cetatean – stiu ca tot viseaza Tovarasa sa fie propus distinsul sau consort Lucica Isar Prim Ministru ( asa fac ei planuri noaptea prin budoar) – oare o sa strige si atunci „Jos Isar”?!?!

Bietul PNL / bietii liberali – cred ca Bratienii se rotesc in morminte cu viteza de elice de Airbus!!!

In cursul serii, a venit si replica lui Isar:

Pokemonul Ponta nu are astampar deloc. In fiecare luna, imi gaseste cate un nou loc de munca. Ba la BNR, ba, mai nou, in fruntea Guvernului. Sunt unii care ar spune ca toate aceste ganduri ii vin din propria experienta. Ca a ajuns sef la PSD si, ulterior, Premier, datorita tatalui socru. Eu nu ma pronunt, pentru ca nu imi sta in caracter sa atac familia nimanui. Ii multumesc pentru grija pe care o poarta viitorului meu profesional, dar nu e cazul. Spre deosebire de domnia sa, eu am venituri cinstite si o pregatire profesionala solida, atat in tara, cat si in strainatate. Vedeti, domnule Ponta, daca ati fi facut si dumneavoastra o scoala serioasa, fara sa credeti ca textele altora sunt si textele dumneavoastra, nu ati fi depins toata viata de cate cineva. Nu ati fi fost nevoit sa va imprieteniti cu dl Ghita, sa va duca la Dubai, sau sa vi-l aduca pe Blair sa dati mana cu el. Nu ati fi ajuns nici in situatia de a va intoarce in genunchi la domnul Dragnea, cu speranta ca vi se va da ceva. Va asigur ca posibilitatea ca eu sa fiu premierul desemnat al PNL – daca as avea un astfel de obiectiv profesional (ceea ce, iarasi, nu este cazul nici acum, nici alta data) – este la fel de mare ca nominalizarea dumneavoastra, dupa alegeri, ca Prim-ministru, de catre Liviu Dragnea. Adica zero.

P.S.: Cu parere de rau, va anunt ca atunci cand voi avea nevoie de un indrumator de cariera, nu voi apela la dumneavoastra. Mi-e teama sa nu imi faceti propunerea de a lucra prin Kazahstan sau cu dl Ghita.”
Adauga un comentariu