National

Schimb de replici acide intre Elena Udrea si Clotilde Armand. Cele doua s-au acuzat reciproc

Publicat: 27 oct. 2016
1

Schimb de replici acide intre Elena Udrea si Clotilde Armand. Cele doua s-au acuzat reciproc ca reprezinta ”sistemul” si ca sunt sustinute de acesta.

”Am inteles ca si ceilalti candidati independenti au strans semnaturile. Este adevarat ca procesul e foarte greoi si ca legea e foarte proasta. Ma bucur ca PNL recunoaste ca legea ingradeste posibilitatea partidelor mici si a independentilor de a candida, dar ei si PSD-ul au votat-o!  Am inceput acum patru saptamani sa strang semnaturile, m-au ajutat prietenii, sustinatorii mei de pe Facebook, fosti colegi de partid, unii mai discret din cauza repercursiunilor asupra lor. Tinerii nu sunt asa fricosi si au strans la vedere, altii s-au temut de repercursiuni. E legal sa strangi semnaturi, dar e riscant pentru Elena Udrea”, a declarat Elena Udrea intr-o interventie telefonica intr-o emisiune TV.

Intrebata de moderatoare daca nu este tot una cu a strange semnaturile pentru USB, Udrea a raspuns: ”USB sunt sprijiniti de sistemul care azi gestioneaza societatea si politica, in timp ce eu ma lupt cu el, deci nu avem acelasi statut. Pentru mine era riscant, dar unii si-au asumat acest risc. Eu ma bucur ca au strans semnaturi si asa discret”.

Clotilde Armand a intervenit in discutia dintre Irina Petraru si Elena Udrea cu o ironie la adresa acesteia din urma: ”doamna Udrea, ati fost in PNL, in PMP, acum sunteti independenta…Domnul Oprescu era si el independent. Ati fost ministru cinci ani, sunteti o persoana care chiar simbolizeaza sistemul, iar acum va pozitionati ca independent. Este chiar interesant…”

”Mie mi se pare ca o persoana care are curajul sa mearga independent e cu siguranta mai onesta decat una care se ascunde pe liste, adica daca nici atunci cand te prezinti in nume propriu si singur in fata electoratului, cu bune cu rele, nu e onest si nu e simbolul democratiei, atunci probabil ca nu avem aceeasi perceptie asupra a ceea ce inseamna echitate si democratie. Eu am preferat sa-mi asum aceasta postura in loc sa ma ascund pe liste de partid si nu cred ca e de condamnat, ba dimpotriva!”, a fost replica Elenei Udrea.
Comentarii
Adauga un comentariu