Actualitate

Scene socante in fata sediului PDL Iasi! Senatorul Oprea este implicat – FOTO

Publicat: 07 aug. 2014

@ Senatorul Dumitru Oprea socheaza din nou reusind sa comita un gest incredibil fata de colegii din PDL Iasi @ Scandalurile se tin lant in organizatie, insa Oprea continua sa sfideze orice regula de bun simt @ Ultimele sale actiuni sunt de-a dreptul fara sens

Inainte de a se dizolva pentru fuziunea cu PNL, organizatia judeteana Iasi a PDL a fost transformata de Dumitru Oprea si apropiatii sai intr-o formatiune de duzina. Partidul are datorii uriase la chirie, simplii membri s-au saturat de Oprea si gasca lui de traseisti politici, iar liderii democrat-liberali sunt implicati intr-un scandal cu iz penal, din cauza faptului ca au eliberat chitante false pentru cotizatiile incasate de la membri.

Citeste si: INCENDIAR! PDL a pierdut sediul din Stefan cel Mare

Acum, situatia pare fara iesire. Organizatia judeteana a PDL Iasi se afla in plin picaj, in timp ce sefii partidului continua sa-si vada doar de interesele personale. In frunte cu senatorul Dumitru Oprea, organizatia PDL Iasi a inregistrat un scor dezastruos la ultimele alegeri europarlamentare, structurile s-au divizat, iar organizatia a pierdut pana si propriul sediu. Dumitru Oprea nu a fost insa interesat de nimic din toate acestea, de vreme ce urmeaza sa intre in conducerea filialei iesene a Aliantei Crestin Liberale. Atat de interesat a fost senatorul de filiala PDL Iasi, incat acesta nu a avut grija nici macar de afisele de la intrarea in sediul partidului.

Citeste si: Procurorii trebuie sa descinda la PDL Iasi! Deputatul Marius Spinu a luat sume uriase de bani cu chitante false

Pe sediul din bulevardul Stefan cel Mare apar inca pozele a doi deputati ce au plecat intre timp de la PDL la Partidul Miscarea Populara. Cu toate acestea, alegatorii sau simpli ieseni pot vedea inca pozele lui Petru Movila si Camelia Bogdanici pe panoul cu sigla PDL la cateva luni bune de la plecarea acestora din filiala. Si asta nu este tot. La intrarea in sediu pe un afis apare europarlamentarul Monica Macovei, la acea vreme simplu candidat pentru un loc la Parlamentul European. Macovei a anuntat ca va candida independent la alegerile prezidentiale spre nemultumirea lui Vasile Blaga, seful pe linie de partid al senatorului Oprea. Ce ar spune Blaga daca ar sti ca Oprea nici macar nu s-a sinchisit sa inlocuiasca acele afise? Din moment ce senatorul pus presedinte interimar la organizatie a permis ca in partid sa se practice circulatia banilor negri, a chitantelor false, a dat afara membri de partid cu state vechi si nici macar nu a platit datoriile acumulate la stat, atunci lucrurile sunt cat se poate de evidente. Pentru ca PDL Iasi sa nu devina o simpla anexa a liberalilor, liderii partidului de la centru ar trebui sa ia urgent masuri. Insa atat timp cat PDL Iasi este controlat de baronul sucevean Gheorghe Flutur, iar Vasile Blaga a dovedit ca este un lider extrem de slab, situatia pare ca nu se va mai schimba. Mai mult, in ultimul timp Oprea a trecut la indepartarea unor persoane din partid care ii par incomode. Mai multi membri cu state vechi s-au trezit indepartati din structurile de coordonare ale filialei iesene.

Citeste si: De la cititorii BZI! Gheorghe Flutur, traficant international de masini – FOTO
Comentarii
  • Alte stiri mai noi ,astea sunt perimate, le stim pe dinafara.Mai veniti si cu altceva.Numai bateti apa in piua degeaba,ce se va intampla cu sefii de la PDL e treaba celor de la Bucuresti,nu a voastra.Puteti sa macaniti in fiecarezi cat vreti, dar cu altcema …noutati…nu v-ati plictisit de aceleasi stiri? Va impinge Surdu de la spate!!!SCRIETI!SCRIETI!!!!

Adauga un comentariu