Eveniment-Social

Scene jenante la PSD. Victorel Lupu face echipa cu PNL, la Iasi

Publicat: 14 iul. 2016
1

@ Seful organizatiei judetene a PSD Iasi a ajuns sa-si tradeze propriul partid @ Victorel Lupu, presedinte in exercitiu al organizatiei PSD Iasi, a refuzat sa respecte un protocol incheiat la nivel central si tolereaza afacerile cu liberalii @ Nu este pentru prima data cand Victorel Lupu lucreaza in detrimentul formatiunii pe care o reprezinta

Organizatia judeteana a PSD Iasi a ajuns de tot rasul. Presedintele in exercitiu al filialei social democrate, Victorel Lupu, fie habar nu are ce se intampla in sediu, fie face totul cu buna stiinta. Desi PSD are un protocol incheiat cu ALDE in intreaga tara, in unele zone din judetul Iasi aceste lucruri nu se respecta, iar Victorel Lupu nu este strain de acesta situatie. De exemplu, in localitatea Rachiteni, desi PSD si ALDE detin majoritatea in Consiliul Local, legea o fac cei de la PNL. La Rachiteni, primarul Petru Dobos este din PNL, iar cel cu care face echipa ca viceprimar este tot liberal. Asta in conditiile in care PNL are doar 4 consilieri, iar PSD si ALDE au 9 alesi, impreuna, in structura de Consiliu Local. Decizia este surprinzatoare, in conditiile in care social democratii si membrii ALDE au un protocol incheiat in intreaga tara, iar liderii organizatiei judetene PSD Iasi nu il respecta in totalitate. De altfel, Victorel Lupu pare total rupt de realitate si prefera sa tolereze astfel de lucruri.

In judet, cele doua partide s-au aliat si acolo unde au avut reprezentare au reusit sa formeze echipe de conducere la nivelul primariei, in baza acelui protocol. In schimb, in cazul Rachiteni, desi i s-a transmis acest lucru, Lupu a refuzat sa ia vreo decizie, cu toate ca este lider de organizatie. Nu este pentru prima data cand pensionarul cocotat pe postul de vicepresedinte al Consiliului Judetean face gesturi impotriva membrilor propriului partid. La ultima sedinta a Biroului Permanent Judetean, lui Lupu i s-a cerut retragerea, asa cum a promis tocmai in fata lui Liviu Dragnea, presedintele PSD.

Desi a trecut de varsta pensionarii, Lupu continua sa agite apele in PSD si sa asculte de ordinele lui Nichita, pentru a pune bete in roate celor tineri. Pensionarul de la CJ viseaza la un loc pe listele parlamentare si refuza sa se retraga. Din postura de presedinte, ar avea un cuvant de spus asupra listelor finale si de aceea face presiuni pentru a ramane, in ciuda opozitiei celor tineri din partid, care vor schimbarea. Este normal ca un om ajuns la pensie, care a ajuns sa-si urmareasca propriul interes, sa mai ramana atarnat la varful partidului. In conditiile in care refuza sa respecte si protocolul incheiat cu partenerii de alianta, lucrurile sunt clare. Victorel Lupu nu a raspuns apelurilor telefonice ale redactorilor BUNå ZIUA IASI, pentru a explica situatia. In schimb, cei de la ALDE au tinut sa arate ca situatia trebuie reglementata, iar protocolul trebuie respectat.

„Din nefericire, desi atat la nivel national, cat si judetean, avem o colaborare buna cu PSD, exista comune unde organizatia social democrata nu respecta protocolul incheiat si consider ca e o slabiciune a conducerii filialei judetene a PSD Iasi acest lucru”, a precizat Vasile Salaru, presedinte executiv al filialei judetene ALDE Iasi.

Citeste si:  Scandal la PSD Iasi! Victorel Lupu si Cristi Stanciu trebuie sa plece acasa!
Comentarii
  • faceti ceva cu VICTOREL SI LUA-TIL LA BUCURESTI, SA TRAIESTI,CA D.N.A . IASI ESTE CORUPT MANINCA SI EL O PAINE ALBA IN IASI ,VENITI DIN BUCALE SI BAGATI LA DUBA CEVA SEFI POATE ASA MAI DATI UN EXEMPLU DE CORUPTIE DIN TARA ASTA ,O IDEIE ,EI CE ZICE-TI.?

    • 1) LUA-TIL ?! Poate ,, luati-l ,, , adica ,, voi luati pe el ,, ( verbul A LUA – pers. a II-a, plural, modul imperativ, plus pronumele personal masculin – EL – in cazul acuzativ, forma contrasa — L- – (provenit din ÎL) , cu absenta prepozitiei – PE – ;

      2) IDEIE ?! Stiam de IDEE , sau fiecare cu ,,ideia,, lui ?! ;

      3) ZICE-TI ?! Ce ziceti Dv. de asa o gramatica ?! Ati invatat limba româna de la cercopiteci ? Sunt manuale prin librarii. Nu costa prea mult. Si chiar prinde bine sa stii sa scrii corect in limba româna, chiar daca nu ai fi român, ci doar un contribuabil european !

Adauga un comentariu