Eveniment-Social

Scene de groaza intr-un bar din Barnova

Publicat: 28 mart. 2008
1

• Mihai Samson, in varsta de 28 de ani, a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi dupa ce a vrut sa o ia pe urmele lui Jack Spintecatorul si incercat sa ucida doi prieteni intr-un bar din satul Paun, comuna Barnova

Mihai Samson, in varsta de 28 de ani, a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi dupa ce a vrut sa o ia pe urmele lui Jack Spintecatorul si incercat sa ucida doi prieteni. Tanarul este din satul Paun, comuna Barnova, si traia din comercializarea materialelor lemnoase. In ziua de 15 ianuarie 2008, barbatul a plecat la padure impreuna cu o ruda de-a sa. Dupa ce s-a intors cu o caruta de lemne, acesta a mers la o fierarie din satul Paun pentru a-si potcovi caii si pentru a-si ascuti toporul. Acolo s-a intalnit cu mai multi prieteni din Tomesti. Pe la ora 17.00, acestia au plecat la un bar din localitate, iar Mihai Samson si-a vazut de treaba sa. In jurul orei 18.00, in barul respectiv a mers si Mihai Samson.

Cu toate ca era deja beat, a comandat vin si votca si s-a asezat la masa cu tinerii din Tomesti. La inceput a fost jovial si glumet, insa in cele din urma a devenit violent. Martorii au sustinut ca Samson s-a enervat pe faptul ca prietenii sai ar fi „smecheri de Tomesti” si atunci s-a luat la certa. Pentru a-si apara reputatia, Dumitru Astefanoaie, unul dintre meseni, a ripostat cu replici taioase. Samson i-a amenintat pe toti ca-i va taia cu toporul, insa nimeni nu l-a crezut. Enervat ca este luat peste picior, Mihai Samson s-a dus la caruta in care avea un topor, un tarnacop si o drujba si s-a reintors cu toporul in bar. Pentru ca a reusit sa se fereasca, Astefanoaie a scapat cu viata, insa a fost lovit in cap destul de grav. Agresorul a scapat toporul din mana si, pentru ca nu l-a mai gasit, s-a dus la caruta sa ia un alt obiect pentru a-i ucide pe cei din bar. A ales tarnacopul si l-a injunghiat in abdomen pe Daniel Dascalu chiar in momentul in care acesta incerca sa fuga din bar. Agresorul nu a mai apucat sa intre inauntru pentru ca a fost imobilizat de alti sateni. A fost retinut doua zile mai tarziu, insa nu a recunoscut nimic. Inainte de a fi trimis in judecata, Samson a spus ca a fost provocat si de aceea a vrut sa se razbune.
Adauga un comentariu