Magazin

Scene bizare in China. Un barbat a incercat sa „loveasca” un autobuz – VIDEO

Publicat: 01 sept. 2016
1
Scene ridicole au fost surprinse in China, unde un barbat a incercat sa se arunce in caroseria unui autobuz. Se pare ca barbatul incerca sa se raneasca, pentru a merge ulterior la autoritati, unde sa sustina ca a fost lovit de autobuz si sa ceara despagubiri, conform Daily Mail. Singura problema este ca toata scena, in care barbatul se arunca singur in carosiera unui autobuz stationat si se loveste cu capul de bara autobuzului, a fost inregistrata
Zeci de oameni au asistat la scena ridicola si nu au intervenit cu nimic. Materialul a fost puternic dezbatut pe internet, unde unii internauti sustin ca aceasta a fost o demonstratie de om ajuns la capatul puterilor, un om care a recurs la un gest extrem, din cauza saraciei. Alti internauti sustin ca omul a incercat sa isi bata joc de sistem si sa mai faca un ban folosind o metoda stupida.
De altfel, incidentul a fost inregistrat pe camere si soferul autobuzului a explicat, ulterior, ca nu si-a dat seama ce s-a intamplat imediat. „Doar ce oprisem intr-o statie si asteptam sa traverseze lumea, cand am auzit un zgomot puternic din spate. L-am vazut pe om intins pe jos si m-am dus la el sa il intreb ce s-a intamplat. Nu mi-a raspuns.” Ba mai mult, doi politisti rutieri care se aflau in intersectia respectiva au vazut incidentul si l-au amenintat pe „ranit” ca daca nu inceteaza sarada, va fi dus la sectie. In cele din urma, omul s-a ridicat singur de pe asfalt si a plecat. 
 Adauga un comentariu