International

Scandalul Range Rover vs. motociclisti: doi bikeri arestati, alti doi urmariti – VIDEO

Publicat: 05 iul. 2014
1

Doi motociclisti au fost arestati in urma scandalului care a avut loc in New York, cand, dupa un accident, soferul unui Range Rover a fost urmarit de 30 de motociclisti si batut in fata familiei. Soferul n-a fost acuzat de nimic.

Motociclistul considerat responsabil pentru aprinderea spiritelor a fost acuzat pentru ca l-a sicanat pe sofer, pentru ca a condus riscant, pentru amenintari si pentru ca a pus in pericol integritatea unui copil. Totodata, politia incearca sa identifice alti doi suspecti, implicati in altercatie, potrivit nydailynews.com

Soferul Range Rover-ului n-a fost pus sub acuzare, desi a trecut cu masina peste un motociclist, caruia i-a rupt ambele picioare.

Cum a inceput totul

Cristopher Cruz, in varsta de 28 de ani, unul dintre motociclistii din coloana, l-a sicanat pe sofer, prin viraje si franari bruste in fata Range Rover-ului negru, fapt ce a dus la primul accident, a declarat politia. Imediat, motociclistii s-au oprit si au inconjurat masina, lovind in usi si roti. Drept urmare, soferul a accelerat, trecand peste unul dintre bikeri, care s-a ales cu ambele picioare rupte si cu lovituri la plamani si la coloana. Familia acestuia din urma sustine ca doctorii au declarat ca va ramane in scaun cu rotile pentru tot restul vietii.

Soferul nu a fost acuzat, lucru ce a infuriat rudele motociclistului ranit. „Trebuie sa privesti toate circumstantele si tot ce s-a intamplat“, a fost justificarea reprezentantilor politiei orasului New York, care au adaugat ca soferul a accelerat de teama pentru siguranta familiei, care se afla cu el in masina.

Pana la urma soferul a fost prins, scos din masina si batut in fata familiei. Politia incearca sa identifice alti doi motociclisti implicati in bataie.

Motociclistii mergeau intr-o parada organizata de o grupare pe nume Hollywood Stuntz. Politia arestase deja 15 bikeri pentru incidente fara legatura cu acesta si spune ca aveau un comportament periculos.
Adauga un comentariu