Eveniment-Social

Scandalos! Marius Bodea foloseste Aeroportul Iasi in campania pentru primarie

Publicat: 27 mai 2016
1

Campania electorala pentru Primaria Iasului a ajuns sa implice tot mai mult institutiile publice. Cu o saptamana inainte de alegerile locale, directorul Aeroportului Iasi, candidat la functia de primar, si-a gasit sa-si promoveze imaginea prin deschiderea unei noi rute externe. Marius Bodea a anuntat cu fast deschiderea cursei directe Iasi – Dubai, ce ar urma sa fie operata de compania FlyDubai. Este dubios cum s-a gasit sa se faca un asemenea anunt tocmai in plina campanie electorala si ca beneficiarul direct al anuntului este tocmai Marius Bodea. Trebuie precizat ca, aceasta noua ruta va fi operabila abia din vara anului 2017, insa Bodea a gasit de cuviinta sa faca anuntul cu un an mai devreme si tocmai in campania electorala pentru alegerile locale.

 Acest lucru arata disperarea liberalului de a castiga simpatia electorala a iesenilor. De altfel, pentru liberal au devenit o practica astfel de anunturi de campanie. Cel mai bun exemplu este legat de cursa Iasi-Istanbul, anuntata tocmai la inaugurarea terminalului T3 de la aeroport, zi in care argatii lui Bodea i-au anuntat intrarea in cursa pentru primarie. Si culmea, tocmai acel zbor spre Istanbul a dat chix, cursa urmand a trece prin Cluj, pentru ca nu mai este rentabila. Practic, s-a dovedit a fi o fumigena electorala, o cursa aruncata in van pentru a-i creste acestuia capitalul electoral. Si cursa noua spre Dubai, lansata brusc, pare a fi pe acelasi trend. Ramane de vazut cat de durabila si rentabila va fi aceasta noua ruta deschisa tocmai spre Emiratele Arabe Unite. Insa, nu este normal si nici etic ca un candidat la functia de primar, director al unei institutii finantate din bani publici, sa-si faca de cap si sa se foloseasca de acest bun pentru a-si mari capitalul electoral. In mod normal, un asemenea anunt putea sa se faca dupa campania electorala si nu in timpul acesteia.
Comentarii
 • Mari cretini mai sunteti!!!! E normal sa se promoveze cu rezultatele muncii sale! Sau e mai bine cu un amantlac ceva?!… Sa va fie rusine cu articolele voastre de doi lei!

 • :)))) Fly Dubai. Bã esti prost? Adica vor pleca Moldovenii in numar asa de mare la Dubai incat va fi o ***sa direct din Iasi?? Doar sa fie o cu rsa de 2 ori pe an…Suntem vai de noi si tu promiti Fly Dubai. Baga Iasi Viena sau Iasi Dublin daca tot vrei ceva palpabil. Urata alianta ai facut Bodea cu Golanul de Fenechiu.
  Ce tii asa cu dintii sa fii Primar? Sa furi si tu ca de’ nu esti mai fraier.
  Lasa-l pe Chirica ca e de atatia ani in primarie si stie mai bine ca toti ce are de facut pt oras! Pana acum tot el a facut! El era cu executia si Lui NICHITA ii sfaraiau telefoanele de la lingai care ofereau spagi.
  Singura chestie nasoala cu Chirica este ca biroul de la ultimul etaj cea care se ocupa de Fonduri europene chipurile e plina de fufele lui tampe toate care vin sa-si etaleze parfumurile si hainele la birou. In rest habar nu au de ce sunt acolo. Nevasta lui Dragan de la clubul ” LEGEND” si tot asa inca vreo 4 fufe care stau ca gainile in cuibar si se uita mirate una la alta.
  Trebuie ***atate si birourile si de pus OAMENI COMPETENTI NU PILOSI!

  • Din pacate cei ca tine sunt majoritatea… oameni fara viziune… sa ramana Chirica, poate peste un an vom deveni si noi o a doua Venetie… sau mai bine un oras plin de artificii, ca la fiecare pas va mai lua foc cate un autobuz…. Ori ziarul asta de doi lei v-a spalat creerii, ori sunteti cei care stau cu mana intinsa pe la primarie dupa ajutoare…

 • Si voi bagati jegul asta de articol nefondat in contextul in care autobuzele lui Chirica au norma de incendiu de 2 ori pe luna? Ieri a luat foc altul, nu stiti? Nu apare la voi asta. Sau evitati fiind ziarul de casa a lui Chirica. Scursuri.

 • Scandalosi sunteti voi. Nu mai stiti ce sa mai faceti sa aruncati cu zoaie in Bodea. Omu isi face treaba. Ca a pus Chirica festivalul FIE o luna de zile exact in campanie, nu ziceti nimic!
  Bravo Bodea!

Adauga un comentariu