Actualitate

SCANDALOS! Liberalul Marius Bodea, prins din nou cu minciuna. Totul a fost facut public

Publicat: 12 mai 2016

@ Un candidat la Primaria municipiului Iasi a ajuns sa minta public pentru a atrage voturi din partea oamenilor @ Liberalul Marius Bodea incearca cu disperare sa scape de trecutul aliantei sale cu PSD @ Bodea isi neaga trecutul in care a colaborat strans cu Gheorghe Nichita si liderii PSD Iasi

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Iasi a fost prins cu o minciuna uriasa. Liberalul Marius Bodea a ajuns sa se dezica de perioada cat formatiunea din care face parte a colaborat strans cu PSD la nivelul orasului. Bodea a afirmat public ca PNL nu a fost la guvernare la varful municipiului Iasi in ultimii 15 ani, situatie absurda. PNL a avut o colaborare extrem de stransa cu PSD, nu numai la primarie, ci si la Consiliul Judetean, cat timp ambele partide au fost sub sigla Uniunii Social Liberale. Desi este evident ca PNL a colaborat extrem de strans in perioada USL si nu numai, Bodea incearca sa scape de aceasta eticheta si se dezice de colaborarea inceputa de penalii Relu Fenechiu si Cristian Adomnitei, fostii sai sefi de partid. De altfel, Marius Bodea a ajuns director la Aeroportul Iasi datorita sustinerii din partea PSD si a ramas in functie numai pentru ca are intelegeri secrete (cu multi bani la mijloc) cu pesedistii Cristian Stanciu (fostul sau coleg de clasa) si Victorel Lupu, slugi credincioase ale lui Gheorghe Nichita.

Citeste si: Imagini scandaloase. Tineri pusi de Marius Bodea sa imparta pliante mincinoase in oras – VIDEO

„PNL nu a avut niciodata primar in Iasi si nu a avut oameni in conducerea Primariei Iasi”, a sustinut Marius Bodea. Nu ar strica ca Bodea sa invete si putina istorie in acest sens. Iasul a fost condus de un liberal in perioada 1914-1916. In acel timp, primaria a fost condusa de Gheorghe Marzescu, membru marcat al PNL, care a ocupat ulterior si functia de ministru in guvernele liberale ale vremii.
Cel putin, in ultima vreme, primaria a fost condusa de PNL prin viceprimarul Marius Danga, actual consilier local.

Acesta a facut echipa cu fostul primar PSD Gheorghe Nichita ani la rand, detaliu pe care se pare ca Bodea nu a vrut sa-l mai scoata in evidenta. Nu trebuie uitat nici faptul ca, liberalii au ocupat si functii de conducere la nivelul comisiilor de specialitate ale primariei. Este vorba de acele comisii in care se dezbat proiectele importante ale orasului si care au putere de decizie in Consiliul Local. Un exemplu in acest sens este si Comisia de Urbanism, poate cea mai importanta din primarie, unde presedinte a fost un ales local al PNL in trecut.

Este absurd ca liberalul sa se dezica public de colaborarea avuta cu PSD in tot acest timp, cata vreme lucrurile sunt evidente. In plus, acesta nu trebuie sa uite ca ocupa postul de director al Aeroportului Iasi, sprijinit tacit de consilierii judeteni ai PSD, ce nu s-au impotrivit numirii acestuia la sefia aerogarii in vremea lui Cristian Adomnitei. Ba chiar, trebuie precizat ca Marius Bodea a ocupat o functie de conducere la societatea Tehnopolis SA Iasi, tocmai cand aceasta era administrata de Primaria municipiului Iasi, condusa de Nichita. Aparent, Bodea nu vrea ca aceste detalii sa iasa la suprafata, pentru a nu-si compromite si mai mult imaginea. De altfel, afirmatia lui Bodea a starnit rumoare printre ceilalti candidati la functia de primar al Iasului.

„Este o alta declaratie mincinoasa pe care PNL, prin candidatul Marius Bodea, o adreseaza iesenilor. Prima este legata de acel pliant, neasumat politic, in care se afirma ca la acest moment sunt curse aeriene spre Cluj si Timisoara. In plus, este corect ca PNL sa-si asume 3 din cei 4 ani de guvernare locala alaturi de PSD. Le reamintesc celor din PNL ca au avut un viceprimar si membri in comisiile cu putere de decizie. Se vede tot mai mult desconsiderarea liberalilor fata de ieseni”, a mentionat deputatul PMP Petru Movila, candidat la functia de primar al municipiului Iasi. Aceeasi parere a avut-o si Radu Botez, candidatul Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE) la aceeasi functie.

„In ultimii 10-15 ani, PNL a facut parte din administratia locala prin reprezentantii sai la varful primariei. Reprezentativitatea partidului a avut loc cel putin prin prisma acestor persoane”, a mentionat Radu Botez.
Comentarii
 • MARIUS BODEA s-a nascut din amorul nebun, dupa bani furati, dintre GIGI NICHITA SI RELU FENECHIU!
  UN LIBERAL NU POATE VOTA LA IASI CU PNL, deoarece gasca FENECHIU e mai psd-ista decat cea a lui Chirica!
  PANOURILE DE AFISAJ AU 3 TI.GA.NI SADEA: MOVILA, BLAJUT SI ANCA PREDA!!
  GANDITI CAND VOTATI!!!

 • Scarbosul de Chirica si gasca lui – aici intra si Movila – comanda toate articolele denigratoare. Sa faca Chirica macar un sfert cat a facut Bodea. Da’ Chirica stie doar de a.f.a.ce.ri si spagi. De asta si orasul arata ca dracu.

  • Iesean idiot ce esti!!! Bodea a facut hotii pentru Gh. Flutur, Dan Marian, Fenechiu, Nichita si alti mari hoti!!! A fost o MEGALOCAPUSEALA!!! Ori ai interese mari ori faci parte din PULIME!! Da si Chirica are bube dar macar alegem centru si nu anexele!!!

  • iesean nenorocit esti mai prost decat mine la batranete!! ai citit lista de candidati la cl a lui bodea !!! te-ai intrebat daca acei ciudati au competente in managementul municipiului sau sunt numai niste marionete ale lui fenechiu ? ba nu pacalii lumea!!!
   la iasi nu exista decat un partid psd restul sunt anexele lui in secenariu pentru lumea mare de pluralism politic, un scenariu sumbru! ai inteles individule?

 • CHIRICA ESTI NASCUT INTR-O ZODIE NOROCOASA SI AI FOST UNS DE MAFIE SA DEVII PRIMARUL IASIULUI!! ESTI MAI DESTEPT DECAT MINE DAR FII ATENT LA CANTECUL SIRENELOR!!! URMEZI STRATEGIA DE CASTIGARE A PRIMARIEI DE PE POZITIA DE INTERIMAR PENTRU CA ALTFEL NU AJUNGEAI PRIMAR NICI LA COARNELE CAPREI, DAR NU STII CE TE ASTEAPTA!!! OAMENI PRECUM DAN CARLAN, PETRU MOVILA, CRISTIAN ADOMNITEI, STANCIU, SURDU, OSTAFICIUC, IACOBAN, URSANU SI MARII HOTI CARE SE AFLA IN SPATELE LOR, GEN PRISECARIU, DASCALU, SUNT MARI ORDINARI SI TE VOR HARTUII PANA VEI CEDA PSHIHIC FARA A BAGA DE SEAMA !! DA-I REPEDE AFARA CA DACA INTRI PE PARTIE ESTI DUS PE FAGASUL LOR!!!!

Adauga un comentariu