Eveniment-Social

Scandalos! Dovada ca senatorul Oprea a bagat PDL Iasi in faliment

Publicat: 20 aug. 2014
1

@ Ingropat in datorii, unul din cele mai importante partide din judetul Iasi risca sa dispara @ Conducerea organizatiei judetene a refuzat in repetate randuri sa achite datoriile, iar intreaga organizatie risca sa fie aruncata in strada @ Chiar si in aceste conditii, conducerea filialei nu se implica in rezolvarea situatiei

Unul din cele mai importante partide de opozitie din judetul Iasi risca sa dispara definitiv din peisajul politic local. Organizatia judeteana a PDL Iasi a ajuns sub papucul unor personaje care nu si-au vazut decat de propriile interese, in detrimentul oamenilor simpli din partid. Asa s-a ajuns ca partidul sa fie aruncat in strada, pentru ca s-au acumulat datorii peste datorii, iar conducerea a refuzat sa se achite de obligatii. Conducerea filialei, in frunte cu senatorul Dumitru Oprea, a reusit sa ingroape organizatia judeteana a partidului, lucrurile scapand efectiv de sub control. In ultima perioada, Oprea a avut grija sa tina cu dintii de averea personala decat sa aiba grija de activul de la partid. Nici in aceste conditii, lucrurile nu s-au remediat. Sediul PDL a ajuns sa fie disputat la nivel inalt, iar primaria a notificat conducerea organizatiei ca va pierde spatiul unde isi desfasoara activitatea. Ce a facut Oprea intr-o asemenea situatie? Nimic! Pentru ca si asa PDL va fuziona cu PNL in perioada urmatoare, acesta spera ca intreg activul de partid sa se mute in Podu Ros, iar sediul de pe Stefan cel Mare si Sfant va ajunge istorie.

Citeste si: Mascarada la PDL Iasi! Gasca lui Oprea a ingropat partidul – FOTO, VIDEO

Se poate insa ca Oprea sa-si bata joc de adevaratii membri ai PDL, persoane care au contribuit ani la rand si cu bani grei pentru ca filiala sa supravietuiasca? Din moment ce acesta are grija ca doar cei care i-au fost fideli si credinciosi sa capetre functii, atunci lucrurile devin din ce in ce mai clare. Oprea nici macar nu s-a sinchisit sa-si plateasca el personal cotizatia la partid. Actualul senator PDL a acumulat datorii uriase catre formatiunea pe care o reprezinta. Dar cum nu este nimeni care sa-l traga la raspundere, atunci senatorul democrat liberal isi poate face linistit de cap. Din pacate pentru membri cu state vechi, situatia pare a nu se indrepta prea curand. Cum poate un om aflat in plin proces cu Agentia Nationala de Integritate pentru ca si-a dosit averea sa conduca un partid si sa ceara bani de la oamenii simpli?

Citeste si: Procurorii trebuie sa descinda la PDL Iasi! Deputatul Marius Spinu a luat sume uriase de bani cu chitante false

Si asta nu este tot. Inainte de alegerile europarlamentare, PDL Iasi a ajuns in pragul executarii silite pentru o datorie neplatita catre un sponsor din campaniile electorale anterioare. Aceasta datorie a crescut in timp, insa Oprea nu a avut „grija” sa o plateasca. De doua ori sef la PDL Iasi, senatorul a avut de facut multe altele. Acesta, instalat in functie peste capul membrilor de partid la dorinta expresa a baronului sucevean Gheorghe Flutur, nu a catadicsit sa mai plateasca nimic din datoriile acumulate. Daca nici Dumitru Oprea nu-si mai plateste cotizatia, cum mai poate supravietui organizatia? Este lesne de inteles ca Oprea nu mai este interesat decat de situatia personala. Este normal ca un partid ce a dat intr-o vreme cel mai mare numar de parlamentari din judet sa fie lasat sa moara? Daca mai vorbim si de chitantele false emise de pe vremea lui Marius Spinu, atunci este clar ca totul a fost facut cu premeditare si organele de ancheta trebuie sa se sesizeze in acest caz.
Comentarii
  • Ce face DNA? Ce face Justitia? independenta/
    Acest golan ajuns senator PDL si-a batut joc de Iasi, nu a facut nimic pentru Iasi cat au fost la putere plus ca acest asa zic prof.univ. are un vocabular de cocalar, de maidan – facand Iasul de rusine si la televizor.
    Acest golan si camarila lui au furat din plin. plus acest Oprea a facut prapad si cat a fost rector la Univ.avand salarii de peste 600.000lei/lei(vechi) sfidand colegii care aveau salarii mizerabile.

    De ce DNA nu s-a autosesizat????
    Oprea, Spanu, Tomaseschi,rtc….. trebuie cercetati de DNA – au furat si au facut Iasul de rusine. Acum PDL s-au asociat cu PNL(rusine celor de la PNL!) iar acum se vor ascunde inspatele aliante iar prostimea din Iasi va fi din nou pacalita sa voteze aceiasi GOLANI si Hoti! ascunsi in cloaca Johanis!!!!

Adauga un comentariu