Magazin

Scandal urias pe casa lui Silviu Prigoana! „Ghinion, ce sa-i faci!”

Publicat: 26 iun. 2014

La cateva zile dupa ce WOWbiz.ro anunta in exclusivitate ca vila din Gherla a familiei Prigoana a fost scoasa la vanzare si se cauta un cumparator, milionarul face lumina in acest caz explicand de ce renunta la aceasta proprietate.

Casa din Gherla detinuta de familia Prigoana are in spate o poveste deosebita. Ridicata undeva la finele secolului trecut, casa armeneasca cu bolti are o suprafata de 350 de metri patrati si a fost cumparata de Silviu Prigoana, la rugamintea parintilor sai, in urma cu aproape un deceniu. Acestia locuiau in apartamentul cu doua camere pe care il detin si acum intr-un bloc modest din Gherla, unde s-au nascut si au crescut fratii Prigoana, si isi doreau o casa simpla pe pamant. Asa ca milionarul le-a facut pe plac parintilor si achizitionat-o fara sa se uite la bani. Casa a intrat intr-un lung proces de amenajare si a fost reconditionata din temelii.

Citeste si IMAGINI IN PREMIERA! Aici este inmormantat bebelusul lui Bahmu si al lui Prigoana!

Prigoana a dorit ca arhitectura sa fie pastrata, constructorul folosind doar piatra, lemn si sticla la reconditionarea sa, fara sa intervina cu materiale moderne, respectiv geamuri termopan sau parchet laminat. Cand lucrarile s-au finalizat, Prigoana si-a invitat parintii sa se mute asteptand sa ii vada fericiti. Surpriza, insa! Casa in stil armenesc a fost reconditionata din temelii, insa de cinci ani este aproape nelocuita, parintii afaceristului evitand sa se mute in ea.

Citeste si Vedetele de la noi pentru care divortul si nunta sunt un sport. Cine este in top – FOTO

“Cand casa a fost gata si buna de locuit, le-am pus si jacuzzi, mama si tata nu au mai vrut sa paraseasca apartamentul de la bloc. N-au vrut si pace si n-am reusit sa ii conving nici pana in ziua de azi. Au invocat fel de fel de motive, ba ca s-au obisnuit in casa lor, ba ca nu se despart de vecini, diverse. Asa ca, acum, ei merg in casa respectiva cum se duc unii la muzee. Pleaca dimineata, se duc acolo stau si se relaxeaza, iar noaptea se intorc la bloc si dorm in patul lor. Ce sa le fac, e alegerea lor”, a povestit Silviu Prigoana pentru WOWbiz.ro.

Citeste si SCANDALUL Adriana – Silviu Prigoana trece la un nou nivel. LA NOTAR

Nestiind ce soarta va avea casa armeneasca cu bolti si ca va ramane nelocuita, intre timp, Prigoana a cumparat o alta peste drum si se pregatea sa o bage si pe aceasta in reparatii capitale. “Am zis ca ei vor sta in casa armeneasca, iar pentru noi sa iau alta peste drum, ca sa nu stam ingramaditi cand mergem la ei. Ei uite ca n-a fost sa fie si, acum, am gasit pe ea un anunt imobiliar. Cineva a pus casa la vanzare. Cineva, da! L-am intrebat pe tata ce-i cu anuntul respectiv si mi-a zis ca el s-a gandit sa o vindem daca tot nu sta in ea si sa imparta banii “la copii”. Da, la copiii lui, adica fratilor mei. Nenorocirea face insa ca proprietarul de drept sa fiu eu. Este o casa pe care am luat-o pentru parinti, dar este trecuta pe numele meu. Ghinion, ce sa-i faci!”, ne-a declarat Silviu Prigoana. Astfel, afaceristul lasa sa se inteleaga ca nu va instraina nici in ruptul capului vila cocheta care a fost evaluata la aproximativ 270.000 de euro.
Adauga un comentariu