Magazin

SCANDAL URIAS in familia Houston. Rudele lui Brown nu au voie sa o vada pe Bobbi Kristina

Publicat: 07 iul. 2015
1
Familia cantaretei Whitney Houston le-a interzis rudelor fostului sot al artistei, Bobby Brown, sa o viziteze pe Bobbi Kristina, pentru ca una dintre ele a scos la vanzare o imagine cu tanara in centrul de reabilitare unde se afla in prezent, scrie contactmusic.com. Entertainment Tonight si TMZ au confirmat ca le-a fost oferita imaginea.
Desi familia cantaretei Whitney Houston stie cine a scos fotografia la vanzare, nu a vrut sa ii dezvaluie numele. Totusi, dupa ce a aflat ca o imagine cu Bobbi Kristina este scoasa la vanzare, matusa tinerei, Leolah Brown, si-a exprimat furia printr-un mesaj pe Facebook si a amenintat-o pe acea persoana ca ii va dezvalui numele.
„Nu ii vei face nepoatei mele ceea ce i-ai facut lui Whitney. Whitney Houston actioneaza din mormant prin intermediul meu. Ai incredere. Am misiunea de a ma asigura ca nepoatei mele i se va face dreptate prin orice mijloace”, a scris Leolah Brown. Fiica interpretei, in varsta de 22 de ani, a fost mutata de curand intr-un centru de reabilitare, dupa cinci luni de cand a fost gasita inconstienta in cada din sala de baie a resedintei sale.Adauga un comentariu