National

SCANDAL Ponta. Dana Grecu, in direct: „MA ENERVATI. E prima oara cand fac asta”

Publicat: 19 oct. 2016
1

Dana Grecu si-a aratat revolta in direct, in emisiunea pe care o realizeaza. Jurnalistii au avut-o invitata pe Ana Birchall, deputat PSD, care parea ca nu vrea sa vorbeasca despre dosarul „Tony Blair”. Dana Grecu a adus in discutie faptul ca Victor Ponta ar fi avut o reactie extrem de transanta la sedinta Comitetului Executiv National al PSD cu privire la turnatorii din partid.

El le-ar fi spus social-democratilor ca sunt oameni din PSD care se duc si toarna la DNA. „Avem turnatori in PSD, stam cu ei la masa”, ar fi fost mesajul fostului premier cu privire la ultimele dosare de la DNA, scria DC News.ro in urma cu cateva saptamani. Potrivit mai multor social-democrati, Victor Ponta ar fi facut referire la colega sa de partid Ana Birchall, cu privire la dosarul „Tony Blair„.

Iata schimbul de replici dintre Dana Grecu si Ana Birchall:

Dana Grecu: In contextul scandalului cu Tony Blair, Victor Ponta ar fi zis in partid, in cadrul unei sedinte importante, ca sunt unii din PSD care toarna la DNA si ca partidul ar trebui sa scape de ei. Din informatiile noastre, una dintre persoanele la care facea referire Victor Ponta era fix Ana Birchall.

Ana Birchall: Pana acum am vrut sa vorbesc (n.r. – despre alte subiecte) si ma intrebati despre acest aspect.

Dana Grecu: Bine, victimizati-va ca sa ma enervati doar spunand asta. Iertati-ma, dar la o emisiune televizata – cand veniti dupa o ora intarziere… trebuie sa vorbiti. Este prima data cand spun unei femei ca ma enerveaza. Iertati-ma, nu fac asta, dar aveti un mod care ma scoate din minti.

Ana Birchall: Am stat aici 45 de minute cuminte.

Dana Grecu: Si eu stau cuminte.

Ana Birchall: Eu i-am rugat pe toti cei care imprastie zvonuri mincinoase, la adresa mea, sa inceteze. (…) Eu am avut o reactie si pe Facebook despre acest scandal.

Dana Grecu: Doamna parlamentar PSD, nu suntem obligati si avem treburi mai importante decat sa studiem paginile de Facebook. Fiecare cu meseria lui. Sunt cat se poate de serioasa. De ce a zis Ponta ce a spus despre dumneavoastra, ca sunteti unul dintre turnatori?

Ana Birchall: Este un lucru care m-a suparat si i-am zis direct lui Victor Ponta. Sper ca dansul va rectifica acest lucru inclusiv public. Eu nu am nicio calitate in acest dosar. Nu am fost chemata la DNA. Nu am ce sa zic mai mult. Cine minte in aceasta speta pleaca acasa! Eu nu mint.

Dana Grecu: Ii ziceti lui Ponta sa plece acasa?

Ana Birchall: Nu stiu. Eu nu zic sa plece Ponta. Lumea este putin infierbantata in campanie. Nu am nicio treaba cu acest dosar.
Adauga un comentariu