Eveniment-Social

Scandal monstru. PNL refuza sa renunte la pliantele denigratoare – VIDEO

Publicat: 25 mai 2016
1

@ Scandalul pliantelor de campanie poate ajunge tocmai la Autoritatea Electorala Permanenta @ Dupa ce s-a constatat ca pliantele distribuite de PNL Iasi nu sunt conform legii, liberalii risca sa nu mai primeasca inapoi banii de campanie @ Culmea, desi au fost obligati sa le retraga, liberalii au continuat sa le distribuie prin oras

Disputa electorala pentru alegerea primarului municipiului Iasi poate ajunge tocmai la forurile inalte. Decizia Biroului Electoral de a interzice pliantele denigratoare la adresa actualului primar Mihai Chirica i-a nemultumit de membrii PNL. Acestia au fost nevoiti sa retraga toate pliantele distribuite in oras in care il atacau pe Chirica. Numai ca, liberalii nu ar fi respectat in totalitate decizia si au continuat sa le distribuie prin mai multe cartiere. Desi Biroul Electoral a dispus clar ca materialele sa fie retrase, liberalii au incalcat legea si au trimis pana si minori sa umple scarile de bloc cu pliantele denigratoare. Cu toate ca PNL continua sa incalce legea, primarul Mihai Chirica a cerut din nou liberalilor sa inceteze cu astfel de practici si sa faca o campanie corecta.

Citeste si: Pliantele PNL Iasi sunt mincinoase. Dovada a fost facuta publica – FOTO

„Am asistat la primul act de democratie veritabila cand Biroul Electoral Municipal a ajuns la concluzia ca este nevoie sa oferim alegatorilor posibilitatea de a lege in functie de calitatea candidatilor. Biroul Electoral a confirmat ca materialele PNL nu reprezinta lucrurile asteptate de lege, ca sunt impotriva Constitutiei Romaniei si a decis interzicerea si returnarea lor. Domnul Marius Bodea si-a asumat aceasta campanie murdara. Nu este nevoie sa platim campania lui Marius Bodea, ci sa continuam proiectele pentru oras. In cursul serii trecute (marti- n.r.), PNL a continuat sa distribuie materialele in Nicolina si Poitiers, iar oamenii din oras au fost indusi in eroare”, a mentionat Mihai Chirica. In plus, acesta a mentionat ca va solicita Autoritatii Electorale sa nu returneze PNL niciun leu din aceasta campanie, asa cum este stipulat in noua lege electorala. „Este timpul sa privim lucrurile cu ratiune. Iasul are nevoie de o adevarata fata, de o comunitate pozitiva. S-a depasit in mod flagrant plafonul de fonduri permis de lege. Voi depune la Autoritatea Electorala o solicitare privind refuzarea returnarii sumelor platite de PNL, pe motiv ca a fost incalcata legea. Iasul are nevoie de o campanie pozitiva, nu de astfel de lucruri”, a mai spus Mihai Chirica.

Citeste si: DEZVALUIRI SOCANTE! Liberalii au bagat saci de bani intr-o campanie electorala murdara, la Iasi! Disperarea este uriasa

Liberalii se fac ca ploua

Cei de la PNL au refuzat sa comenteze decizia Biroului Electoral, cu toate ca au fost prinsi intr-un off-side evident. Nu au comentat nici faptul ca au continuat sa distribuie acele materiale, in ciuda deciziei biroului. „Nu ne-am împotrivit niciodata unor decizii luate de organismele abilitate, doar ca este un prim pas pe procedura respectiva. Mai sunt alti pasi si cu siguranta îi vom folosi. Recursul va ajunge la Autoritatea Electorala Permanenta. O sa-i fie decontate lui toate actiunile facute cu bani publici în campania electorala, asa crede. De unde stie ca nu îl atacam noi pe el pentru folosirea banilor publici în campanie. Deocamdata, acesti bani sunt pusi de consilieri judeteni ai PNL”, a sustinut Dumitru Oprea, copresedinte PNL Iasi.

„Marius Bodea face de rusine Iasul si istoria PNL”

Liderii organizatiei PSD Iasi au acuzat campania murdara a PNL la randul lor. „Marius Bodea si-a asumat campania murdara, dar acum, dupa decizia Biroului Electoral Municipal, refuza sa îsi asume consecintele. Un candidat prins tocmai în campanie electorala cu ilegalitati, cu acuzatii false, demonstrate ca ilegale, nu mai poate avea legitimitate în fata comunitatii iesene! Candidatul PNL a aruncat în oras noaptea, într-o maniera banditeasca, cu oameni platiti la negru, cel putin 100.000 de ziare mincinoase, apoi va depune facturile la Autoritatea Electorala Permanenta pentru decontare: cel putin 50.000 de lei. Adica peste 10.000 de euro din banii iesenilor, care sa plateasca mizeria electorala a PNL! Candidatul PNL Iasi si-a batut joc de acesti oameni si a încalcat înca o data legea, folosindu-i fara contract de munca! Mai multi membri PNL Iasi, printre care si Marius Bodea, s-au pozat în Parcul Copou reculegându-se în fata statuii lui Nicolae Gane, cu ocazia aniversarii a 141 de ani de existenta a PNL. Prin campania murdara si ilegala din aceasta perioada, prin metodele bolsevice, Marius Bodea si colegii lui sunt o rusine, nu numai pentru Iasi, ci si pentru întreaga istorie a PNL, pentru un partid care a facut istorie în tara noastra! Consideram ca lui Marius Bodea si echipei sale ar trebui sa le fie rusine ca întineaza memoria primarului liberal Nicoale Gane si istoria unui partid care a cladit România moderna!”, au spus cei din PSD Iasi.
Comentarii
 • Marius Bodea si PNL , RUSINE !!!
  Prin aceste actiuni mizerabile si , mai mult, prin refuzul de a respecta decizia Biroului Electoral, Marius Bodea si PNL dovedesc inca o data ca nu sunt dispusi sa respecte legea. Decizia Biroului Electoral este lege, toti fiind obligati sa o respecte. Prin ignorarea hotararii date de Biroul Electoral PNL arata dispret fata de lege, fata de institutiile statului roman si implicit fata de cetateni. Cum putem vota un om si un partid care arata dispret fata de lege ? Cum putem avea certitudinea ca noua, oamenii simpli, ne vor fi respectate drepturile de catre Mariu Bodea daca acesta trateaza cu lipsa de respect legea, chiar si masura in care a fost atentionat in mod clar ca o incalca. Eu, personal, consider ca Marius Bodea a dovedit mai mult decat era necesar ca respectarea legii si a dorintei cetatenilor nu este o prioritate pentru el ci un mod de ,,viata” mostenit.

 • Prin refuzul de a respecta decizia Biroului Electoral, de a mai difuza materiale electorale ilegale, Marius Bodea si si echipa sa din PNL( NU TOTI LIBERALII) dovedesc inca o data ca nu sunt dispusi sa respecte legea. Decizia Biroului Electoral este lege, toti fiind obligati sa o respecte. Prin ignorarea hotararii date de Biroul Electoral, echipa lui Bodea Marius din PNL arata dispret fata de lege, fata de institutiile statului roman si implicit fata de cetateni. Vom vota echipa pe care am vazut ca este mai serioasa si mai competenta profesional si care prin proiectele de program sunt mai realiste.

 • Aeroportul Iasi= LOC DE FURACIUNE PENTRU FENECHIU SI NICHITA! SERVANT BODEA !
  PNL(FENECHIU-NICHITA)+PMP(MOVILA -NICHITA)+UNPR(EMACU-NICHITA)+BLAJUT
  DAN CARLAN DAN CARLAN DAN CARLAN DAN CARLAN

  ALGORITMUL MAFIEI CARE A DISTRUS IASIUL
  PULIME BAGA LA CAP!!!

 • Justiţia este ignorată de cei care au gânduri mari cu primăria. ”Decizia nu este bună ” şi oamenii persistă . Laudele cu aeroportul sânt gogoriţe . Banii au fost adunaţi de vechea conducere (55 de milioane de euro ,cu documente, fără nici un împrumut ! ) şi terenul a fost eliberat cu eforturi extraordinare (s-au mutat obiective dificile , SRI, Inst.Meteorologic , o unitate militară , proprietari , etc). Ce neruşinare să te lauzi cu munca altuia .Chiar nu ai ruşine Bodea ? Nu mă miră mizeria pusă pe piată de PNL .Dar nerespectarea legii electorale depăşeşte abjecţia. Liberalii ne consumă banii , împreună cu alţi hoţi din politică .Trebuie o lege ca cheltuielile din puşcării să le suporte!!!

 • pacat ca ai un nume nobil, pentru ca faci parte din prostime, votarea lui chirica si a psd-ului e dovada ca nu ne lasam pacaliti de scenariile cu partidele! chirica si psd nu sunt buni, dar ceilalti si celelalte partide sunt infioratori !
  demonstratia ca esti un prost, rezida din limbajul tau, ai inceput cu ce ai in cap, rahat!

 • Sa il aud pe Chirica spunand ca ceva (orice) din acea revista care il da de pamant nu este adevarat!!! Sa il aud spunand iar si iar si iar ca nu are el treaba cu Cafeneaua Piata unirii sau cu piscina plutitoare de la Venetia!!! Nu ai voie sa spui nimic rau despre Chirica, chiar daca este adevarat!!! Jenant. Sper din suflet sa nu fie ales primar!

Adauga un comentariu