Actualitate

Scandal monstru la PSD Iasi. Macel la alegerea Biroului Politic – UPDATE

Publicat: 13 nov. 2015
1
UPDATE 16:38 – „Astazi, 13 noiembrie, in urma sedintei Consiliului Judetean PSD Iasi a fost ales Biroul Permanent Judetean (BPJ), format din 23 de membri, conform statutului partidului, in componenta presedinte, presedinte executiv, secretar, vicepresedinti, reprezentanti ai organizatiilor de tineret, femei, seniori, PES, sindicate si Liga Alesilor Locali si 13 vicepresedinti. BPJ a fost votat de 81 de membri din cei 113 care au fost prezenti la inceputul sedintei. In aceeasi sedinta s-a constituit si Comitetul Executiv Judetean, format din 146 de membri, in conformitate cu aceleasi proceduri si prevederi statutare. Iata lista completa a Biroului Permanent Judetean al PSD Iasi
Membri de drept:
Lupu Victorel, presedinte
Chirica Mihai, presedinte executiv
Catea Vasile, secretar
Ivancea Mihaela, presedinte al Organizatiei de Femei
Campeanu Ionut, presedinte al Organizatiei de Tineret
Cruceanu Bogdan, reprezentant PES
Calin Stefan, presedinte al Organizatiei de Seniori
Pascal Ion, reprezentant al sindicatelor
Cernescu Constantin, presedinte al Ligii Alesilor Locali
Vicepresedinti alesi:
Popa Maricel, ministru secretar de stat
Stanciu Cristian, lider de grup CJ Iasi
Macovei Silviu, consilier judetean
Postarnac Costica, primar al comunei Ipatele
Nechifor Danut, viceprimar al comunei Ruginoasa
Axinte Vasile, viceprimar al municipiului Pascani
Oneaga Ion, primar al comunei Gropnita
Nedelcu Gabriela, consilier local Pascani 
Nichita Cristina, deputat
Laicu Ovidiu, director la Directia de Drumuri Iasi
Gurzun Gheorghe, primar al comunei Ciortesti
Iosub Costel, primar al comunei Tatarusi
Lupun Catalin, primar al comunei Ciurea
Grecu Adriana, trezorier.
 

UPDATE 16:05 – In noua structura a BPJ se vor regasi in mare parte primarii din judet care au fost apropiati de fostul lider al PSD Gheorghe Nichita. Doar o mica parte din noua structura nu se regaseste in echipa lui Lupu si Nichita. 

STIRE INITIALA – O simpla sedinta privind alegerea noului Birou Permanent Judetean al organizatiei PSD Iasi s-a lasat cu scandal. Astazi a avut loc sedinta Consiliului Judetean al PSD Iasi de pe urma careia trebuiau alesi noii membri ai Biroului Permanent Judetean. Sedinta a fost insa tensionata, asta pentru ca gasca controlata de Victorel Lupu, presedintele in exercitiu al filialei, a avut castig de cauza. Cei mai vocali au fost primarii din judet care nu se regaseau in noua structura  BPJ si care au sarit la gatul reformistilor din partid. Culmea, cei care au fost impotriva lui Gheorghe Nichita, fostul lider al PSD Iasi, au fost pusi la zid. Oamenii au preferat sa se retraga de la sedinta, iar cei ramasi si-au votat oamenii dupa cum au dorit. Cu toate acestea, formarea noului BPJ ar putea fi contestata la nivel central.

Vom reveni cu detalii!Comentarii
Adauga un comentariu