Magazin

Scandal MONSTRU in casa lui Nicolae Guta

Publicat: 10 aug. 2016
1
De ceva vreme incoace, intre Nicolae Guta si Cristina, a intervenit un scandal monstru, cei doi fiind, in aceste momente, in relatii mai reci ca niciodata. Conform unor surse extrem de bine informate, relatia dintre Nicolae Guta si Cristina este, in aceste momente, pe butuci, scrie spynews.ro. Iar totul a pornit, ne-a mai dezvaluit sursele citate, de la banii pe care artistul ii castiga. Mai exact, Cristina este extrem de suparata din cauza faptului ca, recent, cantaretul a fost mai mult decat generos cu Beyonce si cu Narcisa, femeile care i-au daruit, de-a lungul timpului, copii, in loc sa ii dea ei toti banii.
Iar reprosurile, spun apropiatii cuplului, dureaza deja de cateva saptamani, motiv pentru care Nicolae Guta si-a iesit din minti de furie si i-a transmis Cristinei, foarte hotarat, ca nu ii permite sa se bage in viata lui cand vine vorba de copii si ca ea nu este in s are sa inteleaga sentimentul pe care il are el cand afla ca cei mici duc lipsa de ceva. Relatia dintre Nicolae Guta si Cristina dureaza deja de cateva luni, timp in care manelistul s-a ingrijit sa o „tuneze” in zona bustului pe blondina si sa isi marturiseasca, public, dragostea pe care i-o poarta tinerei pe care, sustinea el, o vede drept sotia ideala pentru el.
Vezi si:Povestea emotionanta a tinerei care locuieste in TREN 
Nicolae Guta a pus piciorul in prag, mai ales ca si-a dat seama ca iubita lui, Cristina, il iubeste pe acesta doar cand el este „generos” cu eaAdauga un comentariu