Sport

Scandal! Leonard Doroftei, aproape de a fi demis

Publicat: 22 oct. 2015
1

Scandal la FR Box: 67 de membri ai federatiei au semnat o petitie prin care solicita demiterea presedintelui Leonard Doroftei, in cadrul Adunarii Generale care ar urma sa aiba loc in jurul datei de 15 noiembrie.

Conform regulamentelor Federatiei Romane de Box, conducerea poate fi demisa daca se intruneste votul a peste o treime din numarul total al membrilor.

„Acum sunt 67 de semnaturi pentru demiterea conducerii federatiei in Adunarea Generala, care speram sa aiba loc in jurul datei de 15 noiembrie. Pentru a se realiza acest lucru e nevoie de o treime dintre cei 146 de membri afiliati. Dar va asiguram ca sunt mult mai multi cei care doresc acest lucru. Sunt persoane dispuse sa preia aceasta functie si ma gandesc acum rapid la Vasile Catea, Francisc Vastag sau Mihai Craiu. Eu cred ca sunt oameni de valoare alaturi de noi”, a declarat fostul secretar general al Federatiei Romane de Box, Robert Baiatu.

Printre cei care solicita demiterea lui Doroftei se numara antrenorul lotului national de box feminin, Adrian Lacatus, fostii antrenori ai lotului masculin Gheorghe Napoleon, Marian Simion, antrenorii George Perta, Alec Nastac, Stefan Baiatu si Mihai Dragutescu.

Leonard Doroftei se afla la conducerea FR de Box din 23 noiembrie 2012 si anul trecut a avut intentia de a demisiona din functie, gest la care a renuntat ulterior.
Adauga un comentariu