Magazin

Scandal la una dintre cele mai urmarite emisiuni TV! ”Doi lei dai, doi lei face”

Publicat: 17 feb. 2014
1

Soprana Ozana Barabancea a reactionat dur pe Facebook, dupa ce a fost inlocuita in juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva” cu Monica Anghel.

Dupa ce a urmarit prima emisiune din noul sezon al emisiunii, Barabancea a scris pe Facebook: ”O imbratisare virtuala… si… pentru cei dezamagiti de aseara: Doi lei dai, doi lei face! Asa e cu zgarcitul”.

Citeste si O recunosti? Avea doar 18 ani si era slaba

Dupa sezonul trecut al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea, Andreea Balan si Aurelian Temisan au fost inlocuiti cu Monica Anghel, Delia si Pepe. Singurul ”supravietuitor” al juriului este actorul Andrei Aradits.

Citeste si Gest neasteptat din partea Ozanei Barabancea

”Pacat! In fiecare zi de luni comentam cu colegii de birou. Pentru mine nu mai prezinta interes emisiunea cu noul juriu, Monica Anghel, regret, umor fortat… Delia, zero barat”, a scris unul dintre prietenii Ozanei Barabancea de pe Facebook.

Citeste si Ozana Barabancea, pozitie INDECENTA in direct. Toata lumea a ramas masca

La randul sau, cu putin inainte de inceperea noului sezon ”Te cunosc de undeva”, Monica Anghel a declarat ca publicul nu isi doreste o ”cardasie” intre jurati si concurenti, sugerand ca fostul juriu a fost mult prea bland cu concurentii.

Sursa: gandul.info
Adauga un comentariu