National

SCANDAL intre Gigi Becali si Remus Cernea: Si-au aruncat cuvinte grele

Publicat: 27 iul. 2016
1

Scandal imens in direct intr-o emisiune TV intre Gigi Becali si deputatul independent, Remus Cernea. Becali a fost amenintat cu judecata de deputat dupa ce acesta i-ar fi discriminat pe homosexuali si pentru mai multe injurii la adresa lui Cernea.

Becali a explicat prima data ceea ce s-a intamplat. „Daca citesc trei randuri din Sfanta Evanghelie sunt mai valoroase decat toate cartile lor. Sa se stie ca eu am fost violent verbal cand a atacat biserica. El e nebun dupa homosexuali, eu sunt nebun dupa Hristos. Daca zici ceva de Hristos, eu nu mai am control.”, a spus Becali care a spus ca el a fost cel care a finantat petitia pentru ca in Constitutie sa se scrie clar ca familia este formata dintr-un barbat si o femeie.

„Toti parlamentarii romani vor vota legea fara probleme. Petitia pentru cele trei milioane de romani am finantat-o eu. Sa scrie in Constitutia Romaniei ca familia e formata dintr-un barbat si o femeie. Miliardarii lumii nu pot conduce lumea daca nu distrug familia si Biserica ortodoxa.”, a spus Becali.

De aici incolo a inceput scandalul. Si Remus Cernea a intrat in direct.

Gigi Becali: Eu lui Cernea i-am dat palme metaforic. In parabole. I-am zis ca il scuip si pe celalalt obraz si ii dau palme. Cu mine el nu poate discuta idei. Cand e vorba de Hristos, eu sunt nebun. Intorc obrazul cand e vorba despre mine. Daca zici un singur cuvant despre Hristos, sunt nebun. Ma judec cu toti homosexualii vostri si castig toate procesele. Castigati voi doar daca judecatorul e homosexual. Si la apel castigati doar daca e homosexual.  O sa te bat in instante in Romania pentru ca judecatorii nu sunt homosexuali. Judecatorii tin cu ala care nu este homosexual.

Remus Cernea: Acesta e un discurs al urii. De aia va dau in judecata. Nu puteti avea un asemenea limbaj.

Gigi Becali: Eu in instanta o sa chem doi homosexuali din puscarie pe care eu i-am aparat. Ca oameni mie imi e mila de ei, dar nu putem sa ii lasam pe ei sa se casatoreasca.

Remus Cernea: Domnul George Becali a proferat atacuri la persoana, injurii si amenintari la adresa mea.

Gigi Becali: Cine te mai voteaza pe tine. Te-a pus Ponta pe liste. Nu o sa mai fii tu parlamentar. Te mai cheama lumea de panarama la televizor.  El intoarce obrazul, dar nu-l pup ca nu imi place. Am spus ca il scuip tot in parabola. Du-te in Olanda in democratiile tale.
Adauga un comentariu