Eveniment-Social

Scandal in USL Iasi! Liberalii sar la gatul PSD

Publicat: 13 oct. 2013
1

@ Pentru ca trebuie sa se justifice in fata iesenilor, PNL cere din nou fonduri de la Guvernul PSD pentru aeroport @ Chiar daca intr-un an de zile nu au adus niciun leu pentru proiectele Iasului, liberalii ataca colegii de alianta pentru neindeplinirea promisiunilor electorale

Desi au promis in urma cu aproape un an ca cele mai importante proiectele ale Iasului vor primi finantare de la guvern, liderii USL au ajuns sa se certe intre ei tocmai pe aceasta tema. Parlamentarii PSD si cei PNL nu au reusit sa atraga nici macar un leu pentru aeroport, autostrada sau soseaua de centura, Guvernul preferand sa dea bani in alta parte. Si pentru ca nu au reusit sa se tina de promisiunile electorale, cei de la PNL Iasi au sarit acum la gatul Guvernului condus de aliatii lor politici. Liberalii ieseni au cerut din nou fonduri pentru modernizarea aeroportului, ce ar trebui alocate de la bugetul de stat pe 2014. Acestia cer 20 de milioane de euro pentru ca proiectul aeroportului sa poata beneficia de cofinantare, in cazul in care ar primi bani de la Uniunea Europeana. Este insa greu de crezut ca Guvernul Ponta va da vreun leu pentru aeroportul de la Iasi, in conditiile in care in bugetul pe anul acesta, proiectul nici macar nu a fost pomenit. De altfel, nu este pentru prima oara cand liberalii ajunsi la putere, datorita aliantei cu PSD, s-au declarat nemultumiti de colaborare. Unul dintre acestia este si Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean, personaj ajuns in aceasta functie datorita votului acordat pe criterii politice. „Proiectul de dezvoltare si modernizare a Aeroportului International Iasi a stat pe buzele tuturor în campania electorala. Este obligatoriu ca legea bugetului pe 2014 sa includa si fonduri pentru finantarea aerogarii. Aceasta este una din ultimele sanse ale Guvernului României de a-si onora principala promisiune fata de ieseni”, a spus Cristian Adomnitei.
Proiectul de modernizare a Aeroportului International Iasi a fost demarat in urma cu cateva luni din fondurile stranse de vechea conducere a Consiliului Judetean. Lucrarile vizeaza intr-o prima etapa constructia unei piste noi de 2.400 metri.
Comentarii
  • ponta un criminal si un plagiator, presa de afara asa il eticheteaza, cum ne reprezinta el, pe ascuns e mama in mana cu basescu si cu toti criminalii din umbra, daca justitia nu ar fi corupta ar fi toti cei cu primele functii in puscarie pe foarte multi ani.

Adauga un comentariu