Magazin

Scandal in strada. Mirabela Dauer, reactie pe Facebook dupa ce a fost tinuta pe holurile unei televiziuni

Publicat: 24 oct. 2016
1

Mirabela Dauer s-a plans ca a fost invitata la o emisiune a lui Mihai Morar, insa a fost tinuta pe holuri mai bine de o ora, fara sa fie bagata in seama de cineva. Pana la urma, artista a plecat si si-a spus oful intr-un video postat pe o retea de socializare.

Mihaela Dauer a rabufnit dupa ce a fost umilita de producatoarea emisiunii lui Mihai Morar, informeaza Romania TV. Artista a fost invitata la emisiune, insa a asteptat mai bine de o ora pe holuri.

„Am venit cu cea mai mare placere la emisiunea lui MIhai Morar, dar din cauza unei domnisoare pseudoproducatoare am ales sa ma retrag, pentru ca nu mai rezist sa fiu nerespectata! Stau aici de o ora si ceva sa intru in emisiune”, a spus Mihaela Dauer. 

Nervoasa, cantareata a facut un video pe care l-a pus pe Facebook, pentru a le explica fanilor de ce lipseste din emisiune.

„Nu consider ca, totusi, Mirabela Dauer sa stea la rand dupa oricine, nevenind absolut nimeni, inclusiv pseudoproducatoarea, sa ma anunte ca mai am de asteptat o ora sau 4 ore”, a mai spus celebra cantareata. 

La final Mirabela si-a cerut iertare celor care asteptau sa o vada.
Adauga un comentariu