National

Scandal in fotbal. Un jucator de nationala a fost arestat pentru trafic de minori si proxenetism

Publicat: 05 feb. 2016
1

Un fotbalist care a imbracat tricoul nationalei a fost arestat preventiv, vineri, pentru trafic de minori, proxenetism si influentarea declaratiilor.

Petre Penita are 22 de ani si este jucator in Liga a 4-a Calarasi, la Dunarea Ciocanesti. El a fost arestat preventiv vineri, pentru 30 de zile, sub acuzatiile de trafic de minori, proxenetism si influentarea declaratiilor. Penita a contestat decizia arestului preventiv, o decizie a Tribunalului Calarasi urmand sa fie luata marti, 10 februarie. Apropiatii il descriu drept un baiat linistit si cred ca a ajuns in aceasta situatie din cauza anturajului.

Petre Penita a fost in lotul de tineret Under 21 al Romaniei, el fiind convocat in 2014, cu ocazia unui trial, pe vremea cand evolua la formatia Inainte Modelu. Prestatia de la actiunea de selectie si golurile marcate la echipa de club l-au adus in atentia unor formatii precum Otelul Galati, FC Brasov si Gloria Buzau.

Petre Penita este casatorit, are un copil nascut in urma cu cateva luni, iar sotia sa este acum insarcinata pentru a doua oara.
Adauga un comentariu